KULTOWY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!
Chodzi mi mianowicie o dość niezrozumiałą dziurę pod twiom komentarzem spowodowaną prawdopodobnie zbyt długim przytrzymaniem klawisza "Enter".
Sorki, ale jak iloraz inteligencji może być wątpliwy?? O ile mi wiadomo, może być niski albo wysoki, ale każdy z pewnością go ma. No... może z wyjątkiem osób używających słów, których nie rozumieją...
Nie ja wymyśliłem ten tekst. Halina mówiła tak do Boczka w jednym z ostatnich odcinków Kipeskich. A tak w ogóle to po co się czepiać gościa, który napisał że Pupl Fiction jest kultowy co jest oczywistą prawdą jeżeli dodatkowo samemu oceniło się go na 10.
Twierdzisz, że nie powinien się czepiać, a sam wyskakujesz z tekstem o inteligencji. Nie wiem po co w ogóle odpisywać na takie odkrywcze i bardzo rozbudowane posty, jak ten pana Serpico. Przecież to tylko powoduje samonakręcającą się spiralę czepialstwa...
na marginesie ... to mój ulubiony film. ale po co zakładać nowy temat, skoro takich były już dziesiatki, można sobie poszukać i po prostu się dopisać