PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=1039}
8,3 705 tys. ocen
8,3 10 1 705186
9,2 83 krytyków
Pulp Fiction
powrót do forum filmu Pulp Fiction

Długo się zabierałam za ten film, bo opis, gatunek, nawet zdjęcie promocyjne nie odpowiadały mi
i na myśl o 2,5 godzinach nudy odechciewało mi się. Jak widać, pierwsze wrażenie było
całkowicie mylne. Obejrzałam wczoraj i jestem pod ogromnym wrażeniem, nietuzinkowości
budowy filmu, jak sprytnie połączone różne, zupełnie odrębne historie. Przy okazji śmieszy, a
nawet troszkę rozczula/. Mam ochotę go obejrzeć jeszcze raz i raz i raz, mam wrażenie,że nigdy mi
się nie znudzi!
LUDZIE, WSZYSCY OGLĄDAMY PULP FICITION!!!!

ocenił(a) film na 10
rozalciaaa

Miałem bardzo podobnie. Za film się zabrałem w tym tygodniu i byłem nim zachwycony. Kiedyś na pewno do niego powrócę :)

ocenił(a) film na 10
Igor32234

ja tak samo, na pewno wrócę nie raz!

ocenił(a) film na 9
rozalciaaa

no to oglądam go dzisiaj, nastawiam się pozytywnie :)

ocenił(a) film na 10
rozalciaaa

To jest niewątpliwie klasyk Tarantino. Zastanawia mnie w jakim wieku są osoby, które dopiero teraz pochyliły się nad tym tematem? Jeśli ktoś z Was planuje wrócić do tego dzieła, to proponuję, tak na rozgrzewkę, skupić się nad pytaniem: co było w neseserze?

ocenił(a) film na 10
henio13

Myślę,że nie tylko to pytanie jest zastanawiające, jak pisałam na pewno wrócę do filmu, jeszcze raz go przeanalizuję i zastanowię się nad niektórymi rzeczami, które za pierwszym razem nie były tak widoczne. Mam 16 lat :)

ocenił(a) film na 10
rozalciaaa

Ja go nawet z Czeskim dubbingiem widzialem.Tej wersji nie polecam.