Wie ktoś, co się stało z tamtym tematem? Mam na myśli "SŁABIZNA 3/10". Moderacja skasowała? Czy po prostu po kilku głębszych mam problemy ze wzrokiem?
Tak się składa, że chciałem sobie odświeżyć tamtą "rozmowę", jak w naszego profesjonalnego krytyka leciały cegły, talerze i pomidory :D.
Może ktoś zapisał to sobie na dysku? Jeśli tak to proszę dać znać :D.
Jak znasz dokładną nazwę tematu to wpisz w wyszukiwarce. Ja też lubię sobie wieczorami czytać tematy największego "krytyka" filmowego i znawce tego portalu.
Aaaaa, już wiem jak to zrobić, kiedyś nałogowo z tego korzystałem :D. Wystarczy wpisać tylko fragment wykasowanego tematu (warunek jest taki, że trzeba było go dokładnie zapamiętać) a jak wyskoczy w Googlach na pierwszej podstronie, to trzeba kliknąć na KOPIA i gotowe. Raz jeszcze dzięki za przypomnienie.
3/10 dać pulp fiction...rzecz jasna o gustach się nie dyskutuje, ale to zbrodnia... ;)
Mnie bardziej ciekawi czy ruszyło te jego 'show', w którym miał recenzować filmy. Nie pamiętam jak jak on to nazwał dokładnie, ale chyba 'Totalna krytyka' czy coś w tym stylu.
Witam. Nie rozumiem na czym polega fenomen tego filmu. Z wielkim bólem wystawiłem 8/10 i ni jak nie mogę zrozumieć co w tym filmie jest takiego, że ludzie go tak podziwiają.
Co do jego audycji na temat filmów, które zapowiadał wstawić na "YouTube", to miały się one zwać "Apogeum Krytyka". Twierdził, że będzie je nagrywał pod nickiem Alex Tyler. Niestety, w sieci dotąd nie ma nic takiego, poświęciłem parę minut na poszukiwanie... I dupa blada, pewnie zrezygnował ze strachu przez takimi userami jak Wahlberg1971, Mobscene, Stilnes, Szczepan i całą resztą, od której dostał solidne manto.
A mówi się, że niby najlepszą metodą na trolli i dzieci neo jest ignorowanie - co za bzdura! To jeszcze nasila ich ataki, bo takie czubki myślą sobie wtedy, że ludzie się ich boją i dlatego im nie odpisują. Najlepszym sposobem jest ostry napór artylerii - trolla należy zdeptać, zgnieść, zmiażdżyć, ośmieszyć i upokorzyć. Wtedy ów osobnik wycofuje się z podkulonym ogonkiem (przeważnie). Zobaczcie choćby na Janusza - powstrzymaliśmy jego ekspansję na tym forum. Gdyby nie nasi najlepsi rycerze okrągłego stołu, jak Wahlberg albo Mobscene, pewnie do tej pory ta januszowa szarańcza by się rozprzestrzeniała...
Według mnie on nie robi prowokacji ... Po prostu nie rozumie filmów i pisze nich swoją opinie , no cóż... Zresztą jeżeli miał to nagrywać przed kamerą oczywiste jest że tego nie ma bo wiadomo że publicznie nie pokaże swojej 13 letniej buźki... Zresztą zdawało mi się że kiedyś dawał filmiki na YT pod nickiem kaszankonator :D
Myślę że najlepszym sposobem jest usuwanie ich tematów i tyle, taka artyleria może nic nie dać bo co ? Napiszesz mu 20 linijek co o nim myślisz i jaki jest a on albo nie przeczyta albo przeczyta ale i tak napisze "twój stary" i będzie miał wylane , ale według mnie Alex to nie troll tylko osoba może i mające własne zdanie ale ograniczona. Ja zazwyczaj nie bawię się w pisanie z trollami i ich wypędzaniem jedynie zainteresował mnie Alex i jego "ciekawe" wątki , zresztą na razie chyba nie będzie nic pisał bo z tego co mówił teraz jest w USA , ^^
Wygląda na to, że jednak przepędziliśmy tego latającego szkodnika z FilmWebu. Nie logował się od trzech tygodni. Możemy otwierać szampana - naczelny troll forum został rozgromiony i wycofał się jak niepyszny :). Gratulacje i szacun dla was panowie - dla wszystkich, którzy wzięli udział w eksmisji Janusza z FW.
Ja będę się cieszył dopiero wtedy, gdy zamiast 'Alex Tyler' będzie pisało 'Użytkownik usunięty', zawsze przecież może się powtórnie zalogować, kiedyś przecież wróci z USA, prawda? chociaż nie powiem czasami nieźle się uśmiałem czytając jego wypociny.
Po prostu ma swoje zdanie , wydaję mi się że jak będzie dobrym filmom dawał 1,2, lub 3 na 10 to będzie krytykiem filmowym, i tyle. Ale trollem to on nie jest.
Raczej skrajnym przykładem ćwierćmózga z wypaczonym gustem i skrajnym pragnieniem zwracania na siebie uwagi...
Też można tak to nazwać , na początku też tak na niego reagowałem , wiem jak go nienawidzicie ale dajcie se na luz, niech se pisze swoje bzdury a wy nie musicie mu odpowiadać...
Powinna być tutaj możliwość głosowania za tym kogo wyrzucić, bo przez niektórych człowiek w depresję wpada, dam tu przykład dlaczego wpadłem na taki pomysł =============="Wydaje mi sie, ze gdyby 15 letnia matka tarantino zamiast sie puszczac po katach z nacpanymi zulami, pilnowala dupy to oddala by przysluge calemu filmowemu swiatu, bo na swiat nie przyszedl by ten, pozal sie Boze, tfurca"=================== czyż to nie jest chore ;(
"Możemy otwierać szampana - naczelny troll forum został rozgromiony i wycofał się jak niepyszny :)"
Należałoby to oblać, ale gdzie się podział mój browar?
http://img832.imageshack.us/f/aaac.jpg/
Witam. Nie wiedziałem o co chodzi we wstępie do tego tematu, to i wszedłem zobaczyć. Teraz już, mniej wiecej, wiem i miło mi go (alexa/janusza) było nie poznać... Pozdrawiam
Masz czego żałować :-D. Polecam zajrzeć tutaj - udało mi się w wyszukiwarce "reanimować" jego skasowany temat. Stary, znany trik z klikaniem na Kopię :-). Macie i lejcie ze śmiechu :-). Raz jeszcze szacun dla Wahlberga, Mobscene i Szczepana :-D.
http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:AVXHgEBfzNoJ:www.filmweb.pl /film/Pulp%2BFiction-1994-1039/discussion/S%C5%82abizna%2B3%2B10,1381083+s%C5%82 abizna+3/10+nie+uwa%C5%BCacie+%C5%BCe+ten+film+za+wysoko%3F&cd=2&hl=pl&a mp;ct=clnk&gl=pl
http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:2RKunUYwbV0J:www.filmweb.pl /film/Pulp%2BFiction-1994-1039/discussion/S%C5%82abizna%2B3%2B10,1381083%3Fpage% 3D2+s%C5%82abizna+3/10+nie+uwa%C5%BCacie+%C5%BCe+ten+film+za+wysoko%3F+page2& ;cd=1&hl=pl&ct=clnk&gl=pl
http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:VchxWCcLYTQJ:www.filmweb.pl /film/Pulp%2BFiction-1994-1039/discussion/S%C5%82abizna%2B3%2B10,1381083%3Fpage% 3D3+s%C5%82abizna+3/10+nie+uwa%C5%BCacie+%C5%BCe+ten+film+za+wysoko%3F+page3& ;cd=1&hl=pl&ct=clnk&gl=pl
No, to macie lektury na pół dnia teraz :-). Polecam dobrnąć do końca bo śmiechu jest po pachy :-). Bite trzy stronice dobrej zabawy... A jeżeli ktoś z was nie orientuje się, jak przywróciłem to do życia, to migiem wyjaśniam - wystarczy wpisać fragment skasowanego tematu w Google, warunkiem jest tylko konieczność zapamiętania go, i przy odrobinie szczęścia powinien wyskoczyć, strona po stronie. Trzeba jednak kliknąć nie na niego, ale na ikonkę Kopia, obok... W tym wypadku na trzy strony był podzielony i voila...
Witam dokładnie nie wiem dlaczego najeżdzacie na tego faceta,bo nie wiem o co chodziło koledze zakładającym ten temat,ale po tym jak przejrzałem jak oceniał ten Tyler takie filmy jak Donnie Darco,Tytanic.,Ogniem i Mieczem,Pianistę na 3,1 to śmiem twierdzić,że koledzy macie racje,że ten pan ma coś nie halo pod sufitem chce być cool,bo ocenia filmy na 1 jak mi się spodoba jakiś film to wystawie nawet 10 i nie patrze na ogół czy film jest popularny czy nie to moja ocena,ale wystawić 3 Donnie Darco to hańba,a ze swej strony polecam Bękarty Wojny,a Pulp Fiction na pewno obejrzę w niedalekiej przyszłości,bo z tego jak panowie bronicie tego filmu stwierdzam,że warto poświęcić na niego czas.