PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=1039}
8,3 705 tys. ocen
8,3 10 1 705186
9,2 83 krytyków
Pulp Fiction
powrót do forum filmu Pulp Fiction

Jestem ciekawy, bo ta piosenka nie może mi wyjść z głowy. A co do filmu to rewelacyjny,
wielowątkowa historia, niesamowita konwencja - 10/10. Uwielbiam tłumaczenie. Wreszcie słyszę
przekleństwa. Soundtrack jest genialnie trafiony, jak to Tarantino robi. Świetny gust ma i sceny
bierze z inspiracji filmów, których oglądał. Jeden z najlepszych jakie do tej pory oglądałem. A
dialogi to już miód w uszach.

użytkownik usunięty
frycio80

Flowers On the Wall?

ocenił(a) film na 10

no właśnie też tak myślałem. Nie wiem, może sprawdzę.

ocenił(a) film na 10

Tak, qurwa to. Dzięki wielkie.

ocenił(a) film na 10
frycio80

Jak można? :D Teraz, z miejsca z pamięci walę, jeśli będzie błąd, to popraw:
"- Counting flowers on the wall, that don't bother me at all (pauza) Playing soltaire till dawn, with a deck of fifty one (pauza) Smoking cigarette and watching captain KAAANGAROOO. Now don't tell me I've got nothing to do... It's good to see you, I must go...
- MOTHER--FU#KER!"

ocenił(a) film na 10
zasada22

Sorry, ale nie wiem o co ci chodzi.

ocenił(a) film na 10
frycio80

Głęboko Ci w łeb ta piosenka weszła widzę. Scena w której można ją usłyszeć jeszcze głębiej ; )

ocenił(a) film na 10
zasada22

Ale Ty nie rozumiałeś, jak mogę tego nie wiedzieć, bo słuchać dokładnie z sceny jak idą słowa z piosenki czy co? Czy chciałeś ze mną sobie ...pośpiewać.?Ty żarty sobie robisz czy co, bo to na górze to jest nawet chamskie.

ocenił(a) film na 10
frycio80

Tak, słychać dokładnie i to na pewno nie jest pierwszy lepszy utwór, który leciał w radiu akurat kiedy kręcili. Widzę że Twoja dyszka dla Pulp Fiction +serducho wynika tylko z tego, że wydaje się to być modne... Nie odpisuj, nie pogrążaj się.

ocenił(a) film na 10
zasada22

Nie, no. Ty teraz już qurwa przesadziłeś. I weź mnie przestań wqurwiać. , Nie odpisuj, nie pogrążaj się ''- co ty sobie qurwa myślisz, co? Nie dałem 10, tylko dlatego, że jest modne i że obejrzałem. Jak ty możesz tak qurwa pisać, jak qurwa krótko opisałem na samym początku, dlaczego mi się podoba. I to nie jest zmyślone. Owszem, mogę napisać więcej jak ci mało. Ty nawet nie patrzysz na to co piszesz i nie zwracasz na to, że mnie wkur wiasz. Aż takim pozerem to ja qurwa nie jestem. Zajrzyj sobie qurwiszonie na mój profii, zobacz sobie to i owo i sobie qurwa pogadamy. Rozumiesz?

ocenił(a) film na 10
frycio80

Przestań używać tego komicznego "qurwa" bo brzmisz jak idiota. Pytasz o utwór z danej sceny, który rzekomo nie chce Ci z głowy wyjść, a kiedy ja ją tutaj przytaczam, Ty odpisujesz "nie wiem o co chodzi". Dłoń sama o czoło klaszcze.
Tak, Frycio (hahah), zajrzałem na Twój profil i teraz widzę gdzie zrobiłem błąd. Twoja "10" nie jest niczym wyjątkowym, nie wyróżnia filmu, tak że moja wina.

ocenił(a) film na 10
zasada22

No wiem, trochę głupie. Te qurwa to już tak pisałem z nerwów. Jak się wkurzam, dość często zdarza mi się przeklinać, ale jak pisałem do ciebie to już w ogóle zacząłem wariować. Przesadziłem, ale nie lubię, a szczególnie jak ktoś podważa moją opinię o jakimś filmie czy innym przykładzie.

ocenił(a) film na 9
frycio80

"Przesadziłem, ale nie lubię, a szczególnie jak ktoś podważa moją opinię o jakimś filmie czy innym przykładzie. " To usuń konto i lepiej w żadnej dziedzinie życia nie wyrażaj swojej opinii. Nikt nie jest nieomylny, chłopie ogarnij się bo w życiu Ci będzie bardzo ciężko. Każdy ma prawo podważyć twoją opinię mamy demokrację.

użytkownik usunięty
frycio80

No Filmweb ma to do siebie, że dyskutuje się o filmach i podważanie opinii to dosyć częste zjawisko.

ocenił(a) film na 10
zasada22

On myśli że Pulp Fiction to kino akcji. Daj spokój, dalsza dyskusja jest bezcelowa.

ocenił(a) film na 9
zasada22

widzę grubsze spiny?! :D