Tego filmu starałem się unikać dopóki nie zobaczyłem Bękartów Wojny. Po prostu jakoś wydawało mi się, że to po prostu kultowy film i jest fajny bo tak mówią ludzie. Nic bardziej mylnego. Tarantino to jest geniusz! Film ma niesamowity klimat, przemyślaną kolejność wydarzeń i według mnie super dialogi. W ogóle się nie nudziłem podczas seansu. Jeden z najlepszych filmów jakie widziałem. Według mnie Pulp Fiction > Django > Bękarty Wojny
Jeżeli mam być szczery to wszystkie filmy Tarantino są godne obejrzenia . Jedyny film który mnie "nie powalił" to "Jackie Brown" .
Jak "Pulp Fiction" o którym jest najgłośniej jest oceniony na 7, to obawiam się że żaden film tego Pana mnie nie powali, jednak zobaczymy z biegiem czasu. Film "Kill Bill" też Cię powalił ??
Może nie powalił , ale byłem bardzo zadowolony po seansie . Ujrzałem oddawanie hołdu azjatyckiemu kinu akcji w "Tarantowskim" stylu .
Jak "Pulp Fiction" o którym jest najgłośniej jest oceniony na 7, to obawiam się że żaden film tego Pana mnie nie powali, jednak zobaczymy z biegiem czasu. Film "Kill Bill" też Cię powalił ??