PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=1039}
8,3 705 tys. ocen
8,3 10 1 705186
9,2 83 krytyków
Pulp Fiction
powrót do forum filmu Pulp Fiction

Pozytywnie zaskoczony.

użytkownik usunięty

Tego filmu starałem się unikać dopóki nie zobaczyłem Bękartów Wojny. Po prostu jakoś wydawało mi się, że to po prostu kultowy film i jest fajny bo tak mówią ludzie. Nic bardziej mylnego. Tarantino to jest geniusz! Film ma niesamowity klimat, przemyślaną kolejność wydarzeń i według mnie super dialogi. W ogóle się nie nudziłem podczas seansu. Jeden z najlepszych filmów jakie widziałem. Według mnie Pulp Fiction > Django > Bękarty Wojny

ocenił(a) film na 10

Jeżeli mam być szczery to wszystkie filmy Tarantino są godne obejrzenia . Jedyny film który mnie "nie powalił" to "Jackie Brown" .

ocenił(a) film na 7
SlasherManiak

Jak "Pulp Fiction" o którym jest najgłośniej jest oceniony na 7, to obawiam się że żaden film tego Pana mnie nie powali, jednak zobaczymy z biegiem czasu. Film "Kill Bill" też Cię powalił ??

ocenił(a) film na 10
alfabecik123

Może nie powalił , ale byłem bardzo zadowolony po seansie . Ujrzałem oddawanie hołdu azjatyckiemu kinu akcji w "Tarantowskim" stylu .

ocenił(a) film na 7

Jak "Pulp Fiction" o którym jest najgłośniej jest oceniony na 7, to obawiam się że żaden film tego Pana mnie nie powali, jednak zobaczymy z biegiem czasu. Film "Kill Bill" też Cię powalił ??

ocenił(a) film na 10
alfabecik123

Polecam "Wściekłe Psy".

ocenił(a) film na 10
kicper25

Polecam "Całą filmografię Tarantino" . A dla fanów Tarantino polecam jeszcze filmy Oliviera Stone'a oraz Roberta Rordigueza .