PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=1039}
8,3 705 tys. ocen
8,3 10 1 705441
9,2 83 krytyków
Pulp Fiction
powrót do forum filmu Pulp Fiction

Przecietny

ocenił(a) film na 8

Zastanawia mnie, czy jestem osamotniony w odczuciach wzgledem "Pulp Fiction"...Ja uwazam, ze fim jest przecietny, niema w nim niczego co by mnie wciagalo, co stawialo by obraz Tarantino ponad sredniej klasy filmami....nietwierdze oczywiscie ze film jest zly.

Zaznaczam, ze nie jestem fanem tworczosci Tarantino, aczkolwiek "Jackie Brown" i "Cztery Pokoje" to filmy swietne, i bardzo je lubie.

Ciekawe, czy ktos mysli podobnie ?????

Zapraszam na www.projektdvd.pl

ocenił(a) film na 10
lukdos

Jesteś zdecydowanie osamotniony i nikt tu nie myśli podobnie.

ocenił(a) film na 10
lukdos

O "4 pokojach" nie da się powiedzieć, że to dobry film, gdyż tylko segmenty 3 i 4 (Rodrigueza i Tarantina) trzymają wysoki poziom, dwa pierwsze to chała. "Jackie Brown" uważam za niezły, chociaż bardziej dla koneserów niż szerszej publiki, której może się wydawać nudny, bo mało efektowny. Pulp Fiction to zaś kult i arcydzieło - i co do tego nie mam żadnych wątpliwości. Niestety nie myślę podobnie do Ciebie :P Mimo wszystko pozdrawiam.

ocenił(a) film na 10
lukdos

Nie widzialem nowej wersji, ale dla mnie "Pulp Fiction" to produkt ponadczasowy a "Jackie Brown" i "Cztery Pokoje" to po prostu zbladzenie Tarantino, taki kryzysik tworczy ktory kazdemu sie zdarza :]

użytkownik usunięty
lukdos

próbuje już chyba 3 raz obejżeć do końca ten film ... no i kurcza nie moge :P zasypiam przy 20 może minucie ... włączam sobie na wieczór kładę się wygodnie i zasypiam ... choć na serio chce a nawet czuje wewnętrazną potrzebę obejżenia tego filmu! może kiedyś dokończe oglądać żeby kiedyś móc go ocenić :)

ocenił(a) film na 10

Może jak na pierwszy raz zobacz w dzień,bo wtedy mózgownica lepiej funkcjonuje.

ocenił(a) film na 8
Iluvatar

pewnie sie ledwo powsstrzymujesz zeby ne zaczac obrazac tych co nei lubia tego filmu...ja mam podobne spostrzezenia..tez dziala bna mnei to "arcydzielo" jak kolysanka.

P.S. taki z Tarantino geniusz i wielki rezyser a firmuje swoim naziskiem "HOstel"

ocenił(a) film na 10
lukdos

Nie widzę dużego związku między byciem producentem słabego horroru i reżyserem czegoś zupełnie innego.

ocenił(a) film na 10
Shalafi

Wezcie przestancie pieprzyc tu te glupoty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! "PULP FICTION" JEST NAJLEPSZYM FILMEM WSZECHCZASOW. NIE MAM ZAMIARU WAS OBRAZAC ALE Z WAMI JEST COS NIE TAK!! DZIECI "PIŁY" Z WAS

ocenił(a) film na 10
jacekwielgosz

Mam nadzieję, że TO nie było do mnie ;) PF jest genialny, a Piły nie oglądałem...

ocenił(a) film na 10
Shalafi

A ja szanuje odmienne zdanie, chyba ze ktos napisze naprawde cos glupiego ;)

ocenił(a) film na 5
Yoshimura

Na pewno jest ciut lepszy od "Nekromantika", "Guinea Pig" czy "August Underground Mordum", ale do takich arcydzieł jak "Man Behind The Sun", "Salo" czy "Faces Of Death" to mu sporo brakuje :)))

ocenił(a) film na 10
Man_Behind_The_Sun

Czlowieku do czego ty porownujesz Pulp Fiction?!?! Ten film nie jest ani troche tematycznie i gatunkowo porywnywalny do tamtych.
Wyskakujesz tutaj z tytulami jakis horrorow i dramatow produkowanych dla widzow o upodobaniach dalekich od normalnosci.

ocenił(a) film na 5
Yoshimura

Serio?? No co ty...Nie mów! Widze ze nie wylapales mojej 'delikatnej' ironii.