Jak podaje stopklatka.pl, 15 grudnia 2006 "Pulp Fiction" powraca na ekrany polskich kin. Film wyświetlać będzie Sieć Kin Studyjnych. Na szczęście kino w moim mieście należy do SKS. W ogóle Śląsk ma szczęście :) ( http://www.kinastudyjne.pl/mapasieci.php [www.kinastudyjne.pl/map...] ).
Yeah idziemy z masą qumpli ; P a ten tego, to nie tylko w studyjnych, w multikinach, heliosach też przecie ;)
Serwis stopklatka.pl podał, że PF trafi tylko do Sieci Kin Studyjnych, może coś się zmiieniło od tamtego czasu.
Pulp Fictoion nie powraca na ekrany polskich kin bo w Polsce nie był jeszce grany. To jest dopiero premiera w polskich kinach. Trzeba pójść\
Po 12 latach od premiery światowej mamy naszą polską. ach ten nasz zapłon. ale ja sie ciesze że w końcu bede mial okazję zobaczyć to arcydzieło na dużym ekranie
Ja pójdę tylko jeśli będę miał pewność, że będą oryginalne polskie napisy, a nie wersja z DVD. Ma być jesień średniowiecza, a nie żadna wielka schizma :P
nie pierdol ghost ;P ale faza bedzie zajebista premiera haha!!!! oh ten psychiczny Zed :P
sam nie pierdol:p
na początku mówiłeś, że ci szkoda kasy, a teraz się tym podniecasz
Krótko: Pulp Fiction było grane w kinach w Polsce w odpowiednim czasie i nie będzie to żadna premiera. Byłem, pamiętam.