PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=1039}
8,3 705 tys. ocen
8,3 10 1 705441
9,2 83 krytyków
Pulp Fiction
powrót do forum filmu Pulp Fiction

Jak podaje stopklatka.pl, 15 grudnia 2006 "Pulp Fiction" powraca na ekrany polskich kin. Film wyświetlać będzie Sieć Kin Studyjnych. Na szczęście kino w moim mieście należy do SKS. W ogóle Śląsk ma szczęście :) ( http://www.kinastudyjne.pl/mapasieci.php [www.kinastudyjne.pl/map...] ).

ocenił(a) film na 9
strongoku

Yeah idziemy z masą qumpli ; P a ten tego, to nie tylko w studyjnych, w multikinach, heliosach też przecie ;)

ocenił(a) film na 10
czester

Serwis stopklatka.pl podał, że PF trafi tylko do Sieci Kin Studyjnych, może coś się zmiieniło od tamtego czasu.

ocenił(a) film na 10
strongoku

Pulp Fictoion nie powraca na ekrany polskich kin bo w Polsce nie był jeszce grany. To jest dopiero premiera w polskich kinach. Trzeba pójść\

ghost_2

Co wy chrzanicie? Jakto nie grany w Polszcze?
Ja byłem na nim w 1995 r.

strongoku

Po 12 latach od premiery światowej mamy naszą polską. ach ten nasz zapłon. ale ja sie ciesze że w końcu bede mial okazję zobaczyć to arcydzieło na dużym ekranie

ocenił(a) film na 10
Leon_B_Fink

Ja pójdę tylko jeśli będę miał pewność, że będą oryginalne polskie napisy, a nie wersja z DVD. Ma być jesień średniowiecza, a nie żadna wielka schizma :P

ocenił(a) film na 9
Shalafi

nie pierdol ghost ;P ale faza bedzie zajebista premiera haha!!!! oh ten psychiczny Zed :P

ocenił(a) film na 10
czester

sam nie pierdol:p
na początku mówiłeś, że ci szkoda kasy, a teraz się tym podniecasz

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Leon_B_Fink

Krótko: Pulp Fiction było grane w kinach w Polsce w odpowiednim czasie i nie będzie to żadna premiera. Byłem, pamiętam.

ocenił(a) film na 10
strongoku

Zajebiście;D
Zajebiście;D
Zajebiście;D
Zajebiście;D