Niestety nie moge znalezc informacji, w jakich kinach puszczany bedzie ten film? No i w jakich miastach, rzecz jasna.
Cena biletow mnie nie obchodzi, bo to nie gra roli, ja ten film po prostu musze obejrzec na WIELKIM ekranie;)
Mam ten sam problem... przeszukałem już wszystkie kina w Katowicach. Ciągle nic... ehhh
Na stronach obu kin nie ma nawet wzmianki o Pulp Fiction. Skąd masz te informacje ? Są one pewne ? Mógłbyś troszkę rozwinąć temat ?
Z tego co ja się orientuję to film bedzie puszczany wylącznie w Sieci Kin Studyjnych. Z jednej strony obrze z drugiej szkoda
W tej pieprzonej dziurze czyli Szczecinie ani pieprzone Multikino ani Helios nie puszcza filmu. Ale za to zapraszają na "całe szczescie" z lindzej lochan. Kur.a jakies shity beda przez miesiac kurna puszczac a kultowego filmu "niestety nie puszcza"(cytat z maila zwrotnego do mnie). Szcz.m na takie kina! Mam was głęboko w d...e!! Migruje do Warszawy!!
Film będzie pokazywany w kinie Pionier w Szczecinie. Z tego wynika, że Katowice są większą 'pieprzoną dziurą' :]
Wykaz Kin Studyjnych, w których odbędą się projekcje "PULP FICTION"
(Wg Obiegu kopii ze strony http://www.kinastudyjne.pl/ )
Kinoteka (Warszawa)
Luna (Warszawa)
Gdańskie Centrum Filmowe (Gdańsk)
Kijów (Kraków)
Ośrodek Kultury Filmowej (Częstochowa)
Pionier (Szczecin)
Światowid-Kameralne (Elbląg)
Wisła (Brzeszcze)
Rialto (Poznań)
Atom (Wrocław)