PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=1039}
8,3 706 tys. ocen
8,3 10 1 705606
9,2 83 krytyków
Pulp Fiction
powrót do forum filmu Pulp Fiction

Zaledwie dobry

użytkownik usunięty

...kiedyś zachwycałem się tym filmem pod każdym względem. Dzisiaj jest wyłącznie dobry. Owszem scenariusz naprawdę świetnie napisany, dialogi mnie już nie zachwycają. Nawet te znakomite tezy o dumie czy o pasterzu. Jedyne co pozostało świetne to muzyka (wspaniały soundtrack) i aktorzy (świetna obsada). Film nudzi mnie najzwyczajniej w świecie. Daje 7/10.

użytkownik usunięty

Wiemy to Mickie, dałeś nam to jasno do zrozumienia w swoich pożal się Boże wypowiedziach, a właśnie raz już napisałeś jak oceniłeś filmy Tarantino i Pulp fiction miało '9'...niecały miesiąc miną a ty już mówisz że to było 'kiedyś' (swoją drogą szybko zmieniasz zdanie, coś nawet za szybko). Mógłbym przedstawić argumenty na twoim poziomie dlaczego ten film jest znakomity ale nie chce mi się zaglądać do Wikipedii i kopiować tego co tam napisano.

Ps
Mickie, dopóki nie użyłem Internetu nie wiedziałem że na świecie są tacy idioci jak TY.

ocenił(a) film na 10

Twoja opinia akurat najmniej tu każdego obchodzi.

Carter15

dokładnie wsadz sobie tą siódemke głęboko i szeroko ! co mnie obchodzi
twoje zdanie , nie zmienisz losów wszechświata ani też nie przekonasz
nikogo do swoich przekoniań Fuck co za frajer ! ale niemartw sie jesteś
fajny zaledwie :) komedia

użytkownik usunięty
temteges

Przy okazji jest to nadal najlepszy film Tarantino :)

użytkownik usunięty

Ale ty jesteś durny, brniesz w to bagno i brniesz, wszyscy mówią tobie żebyś więcej nie wypisywał na forach głupot a ty dalej swoje, co post to większa bzdura i do tego upierasz się przy swoim (błędnym) zdaniu z uporem jakiegoś maniaka.

użytkownik usunięty

Moim zdaniem Tarantino jest przereklamowany.

użytkownik usunięty

Twoje zdanie nikogo nie obchodzi.

nie rozumiem dlaczego tak bardzo jesteście oburzeni,tym,że ktoś,ktokolwiek, ma inne zdanie od was (?)
Uwielbiam Pulp Fiction ale mnie jakoś ten jego komentarz nie drażni.
Nie jest wulgarny ani obraźliwy ( w przeciwieństwie do was),za to napisany z wyczuciem.
A wy zamiast pisać o kimś 'durny' czy 'frajer', powinniście nawiązać jakąś dyskusję i wysnuć błyskotliwe argumenty za,skoro tak bardzo zależy wam na przekonaniu kogoś do swojego zdania.
Poza tym jest to forum i mam nadzieję,że jego idea nie jest wam obca.
Peace.One love.

użytkownik usunięty
d0mi_nika

Gdyby to był inny użytkownik to bym to olał ale ten koleś to matoł który raz pisze że coś jest genialne a za kilka dni że do dupy.

Nie drażni cię ten komentarz bo nie znasz Mickiego.

hehe,w takim razie wycofuję się :)
widzę,że stąpam po bardzo cienkim lodzie ;)

ocenił(a) film na 9

Elias widzę że na siłę próbujesz wymazać swoją przeszłość, przez ciągłe zmiany awatarów i nicków, ale mam dla ciebie zła wiadomość. NIE DA RADY!

użytkownik usunięty
Drimek

Eliasa tu nie ma, jest w kącie i płaczę.

Pewnie, że nie ma... Teraz jest jeszcze większy idiota... Elias miał jeszcze jakieś opamiętanie;]

użytkownik usunięty
syn_tej_ziemi

Tu Elias: o co chodzi? Dawno mnie nie było.

O gówno psie