ale ja i tak twierdze ze ten film jest denny i nic mnie to nie obchodzi ze to klasyk.
Jak mozna takie beznadziejnie glupie filmy krecic to nie wiem...
Dlatego jest fajny... że jest głupi :)
Szczerze? Sam film niespecjalnie mi się podobał, ale posiada takie nagromadzenie wręcz kultowych tekstów, że mało który film mógłby się poszczycić takim dorobkiem :D
A czytając z wiki:
*słowo "FUCK" zostało użyte w filmie 271 razy
co kto lubi. Jak dla mnie to arcydzielo i mój ulubiony film. To co ty o nim myślisz to tylko i wyłącznie twoja sprawa. Nie mam zamiaru cie "jechac" i przekonywać do PF bo to nie ma sensu. Nie chce mi sie nawet zaglądać w twoje oceny i ulubione filmy. Każdy ma inny gust i to szanuje.
Inna sprawa ze jesli to prowokacja to jesteś jebanym śmieciem który nie ma nic innego do roboty i podnieca się jak ktoś mu odpisze albo jak sie z kimś pokłóci. Mam nadzieję ze tak nie jest.
Film jest zaj...kiedys krecono dobre filmy, teraz jakies szmiry za przeproszeniem pokroju Dark Knighta. Polecam "kupic" soundtrack z Pulp Fiction jest super.
film jest super,bo ma ekstra muzyke?Wez nie gadaj glupot, bo muzyka w filmie to nie wszystko;p
To prawda że muzyka w filmie to nie wszystko ale jak dla mnie stanowi ona bardzo ważna część oglądanego obrazu. Jak ważna ona jest wszyscy wiedzą. Należy ją umieć dostrzec i docenić bo to ona nie raz sprawiła że wróciłem do jakiegoś filmu raz jeszcze...