PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=1039}
8,3 705 tys. ocen
8,3 10 1 705186
9,2 83 krytyków
Pulp Fiction
powrót do forum filmu Pulp Fiction

Film genialny, aktorstwo świetne (jak w "psach"). Jednak późniejsze filmy QT wydają mi się
dużo słabsze... Nie twierdzę, że się wypalił... Jakby zmienił front.... buuuuuuuu

ocenił(a) film na 10
mroovku

Tarantino po prostu próbuje kręcić różnorodnie, nakręcił film sztuk walki (kill bill), pastisz filmów wojennych(bękarty wojny), czarną komedie(cztery pokoje),a teraz kręci western( Django unchained). Próbuje być oryginalny.

ocenił(a) film na 7
mroovku

a co jest takiego wyjatkowego w tym filmie? Nie rozumiem czym sie tak wszyscy podniecaja...hmm

ocenił(a) film na 8
MeMarie

Podzielam zdanie ;p Dla mnie ten film to słabizna. Ni to sie posmiac, nie to porozmyslac, ni to sie przestraszyc. Film bez niczego, do niczego. Nie dal mi ani sekundy rozrywki.

ocenił(a) film na 7
dawid1420

tzn nie jestem az tak negastywnie nastawiona, ale po prostu moje pytanie jest takie: za co tyle ochow i achow? Troche mnie to dziwi

ocenił(a) film na 10
MeMarie

Bo jest zajebisty i tyle w temacie :D

ocenił(a) film na 6
HelGhast

A no tak jest zajebisty, bo tak i już. Pewnie tak jak Drive

użytkownik usunięty
dawid1420

Bo go nie zrozumiałeś obejrzyj jeszcze raz, film to kultowe arcydzieło. Bo teraz to robią takie gnioty które nigdy nie powinny powstać: Skyline, alien vs predator 1 i 2, Najczarniejsza godzina 3D i wiele innych

ocenił(a) film na 10
dawid1420

widocznie nie lubisz czarnego humoru... a szkoda, bo ten film to perełka : )

Cililing

Dlaczego tak sądzisz? Uzasadnij swoją wypowiedź. A może ty chcesz tylko go obrazić. Dlaczego to robisz? Dlaczego używasz wulgarnych słów albo bezpodstawnie oskarżasz ludzi o niestworzone rzeczy. Ktoś nawet policzył że już jakieś 1000 "troli" znalazłeś tutaj. A może to ty jesteś właśnie trolem. Przeszkadzasz w dyskusji. Obrażasz. Wyluzuj. Nikt ci tutaj nie zagraża. Nawet jeżeli jesteś chory jak sugerują inni to nie usprawiedliwia cię to ani trochę? Potrafisz powiedzieć dlaczego obrażasz innych użytkowników forum?

ocenił(a) film na 8
mroovku

Fakt, Tarantino ma bardzo nierówną twórczość, ale Wściekłe psy, Pulp Fiction, Bękarty wojny, Django są bardzo dobre :)