który oglądam co miesiąc , jest po prostu zajebisty i niech no który skur*wiel powie że ten film jest gniotem albo jest głupi i kiczowaty , to Marsellus Wallece osobiście spuści mu wpier*ol i zrobi z dupy jesień średniowiecza XD a na serio to ten film to prawdziwe arcydzieło kinematografii
"jest po prostu zajebisty i niech no który skur*wiel powie że ten film jest gniotem albo jest głupi i kiczowaty , to Marsellus Wallece osobiście spuści mu wpier*ol i zrobi z dupy jesień średniowiecza XD"
" a na serio to ten film to prawdziwe arcydzieło kinematografii "
Już się bałem, że będę miał z du** jesień średniowiecza.
Podpisuję się .Film jest niesamowity.Też do niego wracam nieustannie .Ostatnio kupiłem go na blueray .Miałem tylko tak sobie zerknąć na jakość .I jakoś cały obejrzałem.
:) Ja zawsze padam ze śmiechu, genialny film, jedna z najlepszych komedii (wg mnie) jakie widziałem, chociaż i fabularnie też świetny.
Oglądam regularnie co parę miesięcy. Już widziałem ten film kilkanaście razy i się nie nudzi oraz wierzę, że się nie znudzi. To jest FILM! PS. Polecam wersję reżyserską oraz wycięte sceny.
tylko gdzie zdobyc taki film z wersja reżyserską , bo kiedys se kupiłem w gazecie i tam bardzo ubogie wydanie było