8,3 708 tys. ocen
8,3 10 1 707863
9,2 83 krytyków
Pulp Fiction
powrót do forum filmu Pulp Fiction

który oglądam co miesiąc , jest po prostu zajebisty i niech no który skur*wiel powie że ten film jest gniotem albo jest głupi i kiczowaty , to Marsellus Wallece osobiście spuści mu wpier*ol i zrobi z dupy jesień średniowiecza XD a na serio to ten film to prawdziwe arcydzieło kinematografii

użytkownik usunięty
wojti_venom

"jest po prostu zajebisty i niech no który skur*wiel powie że ten film jest gniotem albo jest głupi i kiczowaty , to Marsellus Wallece osobiście spuści mu wpier*ol i zrobi z dupy jesień średniowiecza XD"

" a na serio to ten film to prawdziwe arcydzieło kinematografii "

Już się bałem, że będę miał z du** jesień średniowiecza.

ocenił(a) film na 10
wojti_venom

Podpisuję się .Film jest niesamowity.Też do niego wracam nieustannie .Ostatnio kupiłem go na blueray .Miałem tylko tak sobie zerknąć na jakość .I jakoś cały obejrzałem.

terron

Ja go widziałem ok. 50 razy.

ContinentalOp

:) Ja zawsze padam ze śmiechu, genialny film, jedna z najlepszych komedii (wg mnie) jakie widziałem, chociaż i fabularnie też świetny.

ocenił(a) film na 10
wojti_venom

kurde ja to moge oglądac codziennie (nawet podczas masazu stóp:P)

ocenił(a) film na 10
wojti_venom

Oglądam regularnie co parę miesięcy. Już widziałem ten film kilkanaście razy i się nie nudzi oraz wierzę, że się nie znudzi. To jest FILM! PS. Polecam wersję reżyserską oraz wycięte sceny.

McCoval

tylko gdzie zdobyc taki film z wersja reżyserską , bo kiedys se kupiłem w gazecie i tam bardzo ubogie wydanie było

wojti_venom

ten film jest tragiczny

h4r

lol , to czemu mu dales 10 ? ;d

ocenił(a) film na 10
wojti_venom

Chce cię zdenerwować, co nie zmienia faktu, że film jest gniotem !

Litr_na_dwoch

mega gniotem rzekłbym

Litr_na_dwoch

denerowowac to raczej nie , przynajmiej kilka dzisiatek wiecej dla tego dzieła