Nie bardzo rozumiem wasze rozczarowanie. Wreszcie porządny Punisher który rozpieprza wrogów dosłownie na kawałeczki i totalnie się nie patyczkuje. Przy okazji wreszcie wygląda jak komiksowy Frank Castle. O ile dobrze rozumiem to Punisher nie poprzestał na zmasakrowaniu morderców swojej rodziny tylko działał dalej i robi niezłą rzeź. Więc o co chodzi? Dostaliśmy tu kolejny rozdział z historii Franka i to bardzo dobry rozdział. Film prezentuje to co powinien. Jucha, flaki, rozbryzgujące się czaszki i tysiące pocisków wbitych w ścierwa przestępców. I proszę nie mówić że pieprzę głupoty i pewnie lubię tylko takie filmy gdzie się leje czerwone bo pardon ale przede wszystkim o to chodzi w Punisherze i tego właśnie oczekiwałem.
Ok, jedyne co trochę przeszkadza to przerysowany Jigsaw i jego lekko przesadzony akcent.
Pozdrawiam!
Mnie ten film miło zaskoczył, jest mroczny i krwawy, wreszcie coś dla starszej widowni :)
Mam już dość filmów dla 16 latków, w których Punisher gania z aparatem fotograficznym :)) A nowa wersja przewyższa swoich poprzedników o głowę.
Pozdro.
"Mam już dość filmów dla 16 latków"
To jest właśnie film dla 16-latków i to tych upośledzonych.
Jest tak samo świetny jak ostatnia odsłona Aliens Vs Predator. Debilna rzeźnia bez fabuły i bez klimatu. Dziękuję, postoję.
Trudno się dziwić, że zrobił taką klape, że do polskich kin pewnie nawet nie wejdzie.
No właśnie, niektórzy nie wiedzą, że komiks nie był bezmyślną sieczką, tak jak to jest pokazane w tym słabym filmie. Kiepski scenariusz zniszczył ten dobrze zapowiadający się film.
dla mnie git. punisher nie jest postacią zbyt skomplikowaną. nie czarujmy się, to ma być sieczka i nic więcej. liczy się tylko zemsta. bez gadania, sentymentów, filozofii i słodkiego pierdzenia. tak jak w tym filmie. zgadzam się co do jigsaw - przesadzili z jego charakteryzacją.
Dokładnie. Lepiej bym tego nie ujął. Niektórzy na siłę próbują wkładać jakieś drugie dno dla tego filmu etc etc. Zapominają że przemoc, brutalność i zemsta to właśnie esencja Punishera.
A Pan panie Gieferg to widzę że w prawie w każdym temacie wtrącasz swoje trzy grosze. Wypowiedziałeś się raz, chyba starczy? Czy też może prowadzisz swoją osobistą krucjatę przeciwko Punisher: War Zone? ;]
"To jest właśnie film dla 16-latków i to tych upośledzonych."
Akurat filmem dla upośledzonych 16 latków był Punisher z 2004r Gdzie główny bohater ganiał za gejami z aparatem fotograficznym :))
Niestety co poniektórym trudno zaakceptować fakt iż ten film jest po prostu dobry.
"Niestety co poniektórym trudno zaakceptować fakt iż ten film jest po prostu dobry"
Niestety co poniektórym trudno zaakceptować fakt, że ten film jest po prostu ch***wy :)
Dokładnie i wszystko w tym temacie
Napisałeś dokładnie to co ja chciałem napisać
Elegancka napier@#alanka i wsio
Właśnie na to liczyłem
Naprawdę dziwi mnie opór osób, którzy tak starają się bronić ten film przed krytyką. Oceniając ten film pod względem ekranizacji, niemalże ociera się on o profanację tego zajebistego komiksu. Nie tak to powinno wyglądać, niestety.
jakieś wybitne dzieło to nie jest ... fabuła średniawa (zachaczająca o kino klasy B) ogólnie film przecietny , ale nie wybijajacy sie ponad szereg i nie zostający w pamieci na dłużej
ogólem to 5.5/10 ale ze nie mozna to 5
Niestety co poniektórym trudno zaakceptować fakt, że ten film jest po prostu ch***wy :)"
Idealny przykład typowego polaka, który co by nie dostał będzie marudził :) Film może być zajebisty a i tak będzie dla takiego ch*jowy :D
Film fenomenalny. Dałem ocene 10/10 i to z dużym wykrzyknikiem na końcu. Nigdy nie widziałem tak fantastycznego filmu. Choc to film akcji to bezproblemowo mógłby stać się horrorem. Krwawa wojna toczona ze złem jest naprawde bardzo bezwzględna co czyni film wspaniałym kinem akcji. Jest także kilka momentów które nie są realne w naszym świecie ale chyba właśnie o to chodzi :)
Zapraszam do obejrzenia filmu każdego widza który lubi oglądać bardzo dobre kino akcji :)