Punisher: Strefa wojny

Punisher: War Zone
2008
6,1 23 tys. ocen
6,1 10 1 22719
5,1 14 krytyków
Punisher: Strefa wojny
powrót do forum filmu Punisher: Strefa wojny

????..?

ocenił(a) film na 8

Mam pytanie to jest dalszy ciąg Punishera z 2004 ?

ocenił(a) film na 10
mAster_Z

Ja sie zaraz potne. Chyba już to KURVICA tłumaczyłem w oddzielnym temacie prawda??? Zresztą kolego obejrzyj dokładnie trailer

http://pl.youtube.com/watch?v=wkxLWWiz5O8&feature=related

W tamtej zresztą baaaaaaardzo gównianej wersji 04 rodzine franka zabili ch..j wie dlaczego na molo, co więcej nie tylko jego żonę i dziecko - syna ( a powinno być dwoje dzieci ) ale także ojca, wujka, ciotke, brata, siostre, matke, prababcie, kuzyna i Wacław jeszcze wie kogo ( typowo Hollywoodzkie odbiegnięcie od oryginału ) tutaj wyraźnie widać że jego ŻONĘ I DWÓJKĘ DZIECI mafia odstrzeliła podczas PIKNIKU w CENTRAL PARKU, a jego samego KILKAKROTNIE POSTRZELILI - czyli tak jak w ORYGINALE ( nawiasem mówiąc świetna scena - krótka a cieszy oko ).

Jest to więc historia opowiedziana na nowo, zgodna z komiksem - mistrz sztuki wojennej Tytus Pullo powrócił ;)))) i jest baaardzo wkurzony.

ocenił(a) film na 10
Hannibal_Lecter_4

Mogę jeszcze dodać że w tym filmie nie będą zbyt wiele czasu poświęcać na pokazanie momentu smierci rodziny Castle'a - scena ta pokazana będzie w formie wspomnień na cmentarzu. Jak możemy dowiedzieć sie z napisu na nagrobku mord został dokonany w 2002 roku natomiast akcja filmu toczy się albo w 2007 albo w 2008 roku.

ocenił(a) film na 4
Hannibal_Lecter_4

Co to za nuta z trailera, który kolega wyżej zapodał? Film zapowiada się świetnie. Wreszcie ujrzymy Franka jako socjopatę, no i przeciwnikiem będzie Jigsaw. Nic tylko czekać

ocenił(a) film na 10
scarecrow_5

Powtórze to co napisałem w osobnym temacie :

Utwór z trailera to Ramallah : " Days of Revenge " który w oryginale trwa troche ponad 3 minuty. Chłopaki z Ramallah odwalili kawał dobrej roboty przy tym utworze. Mam go na swoim K750i i słucham bez przerwy:)))
Pozdro!!!

ocenił(a) film na 4
Hannibal_Lecter_4

Dzięki :) ekstra kawałek! już ściągnąłem i też słucham :D