103 minuty stracone w życiu :/. Film totalna porażka, nie znalazłem nic co w nim mogło się podobać. Rzuciłbym palenie żeby odzyskać te minuty ;P - ale nie palę.
To masz problem. Jak możesz sie zorientować po dyskusji około 3/4 dyskutantów War Zone uważa za dobry film, ja uważam za film znakomity, a Ty drogi kolego / koleżanko idz pooglądać jakąś komedie romantyczną, akurat wyszło " Marley i Ja " na pewno ci sie spodoba bo znajdziesz tam coś interesującego. Narcia!!!!
Hannibal_Lecter_4 czy Ty oglądałeś wogóle ten film co my?? Czy jesteś poprostu wielbicielem komiksu Punisher:) Bo War Zone film że śmiech na sali. Łazi koleś z pistoletem i każdemu łeb rozp....ala :D Co do Punishera (2004) zgodzę się film 7/10, a ten gniotek 2/10.
"Co do Punishera (2004) zgodzę się film 7/10, a ten gniotek 2/10"
...a na codzień biegasz w sukienkach?!
"Jak możesz sie zorientować po dyskusji około 3/4 dyskutantów War Zone uważa za dobry film"
Pobozne życzenia :)
Po liście tematów i ocenie tego nie widać.
"Łazi koleś z pistoletem i każdemu łeb rozp....ala "
no i o to chodzi...czegoś ty się spodziwał ? "Zamroczonego rycerza 2" z fabułą głęboką jak dupa węża? ...
btw.dużo lepszy niż ten z 2004r...
Rzuć to racej te kiepskie seriale które oglądasz razem z mamą. Dlaczego ludzie na tym forum zawsze szukają głębokich treści psychologicznych tam gdzie ich nie ma ? Rozumiem że moża przeżywać megaorgazmy słuchając wątpliwego fanzolenia o niepotrzebnej przemocy i wszechobecnej brutalności ale nie szukajcie tego w Punisherze. Gość ma być uosobieniem nieubłaganej zemsty, ma zabijać a nie zastanawiać się nad sensem życia i śmierci. To jest WAR ZONE a nie przedszkole.
popieram!! Punisher:War Zone to typowy film o zemście z gatunku filmów gore. Decydując się na jego oglądanie każdy widz, który ma odrobinę oleju w głowie wie czego ma się spodziewać i pod tym względem ma go oceniać. Jak dla mnie film 7/10. Oddaje wszystko co powinien oddawać film tego typu. No i doskonała gra Ray'a Stevenson'a.
PS.Niektórzy z was którzy doszukują się głębokiej fabuły kończącej się wspaniałomyślną i głęboką puentą powinni równie dobrze szukać fruwających flaków, gwałtów i mordów w Kubusiu Puchatku bądź smerfach.
fabio, staruch nie piszcie o czymś o czym nie macie pojęcia. Komiks pod względem fabularnym bije film na łeb.
komiks?? ale które wydawnictwo masz na myśli MAX czy seria 1?2?3?4 WAR ZONE? WAR JOURNAL? rozejrzyj sie i poszukaj sobie jakiegoś drzewa z mocną gałęzią! i chyba wiesz co robić?!
a twórca zawsze ma prawo na zupełną dowolność- LICENTIA POETICA
calkowicie popieram przedmowce. Po obejzeniu sielanki jaka wprowadzil punisher w 2004 roku nie wiem jak mozna zrobic film dla dzieci z jednej z najbardziej brutalnych postaci jakich pamietam.I myslalem ze Lundgren w pierwszym punisherze bedzie nie do pobicia ale Stivenson zjadl go na sniadanie.Nie ma zadnych dyskusji filozoficznych przed rozwaleniem faceta kula w leb i idzie do nastepnego. ja daje 10/10 bo po filmie z 2004 myslalem ze serja umarla ale jednak ktos jeszcze potrafi zrobic dobry film