Punisher: Strefa wojny

Punisher: War Zone
2008
6,1 23 tys. ocen
6,1 10 1 22719
5,1 14 krytyków
Punisher: Strefa wojny
powrót do forum filmu Punisher: Strefa wojny

103 minuty

ocenił(a) film na 1

103 minuty stracone w życiu :/. Film totalna porażka, nie znalazłem nic co w nim mogło się podobać. Rzuciłbym palenie żeby odzyskać te minuty ;P - ale nie palę.

ocenił(a) film na 10
mitsukai

To masz problem. Jak możesz sie zorientować po dyskusji około 3/4 dyskutantów War Zone uważa za dobry film, ja uważam za film znakomity, a Ty drogi kolego / koleżanko idz pooglądać jakąś komedie romantyczną, akurat wyszło " Marley i Ja " na pewno ci sie spodoba bo znajdziesz tam coś interesującego. Narcia!!!!

ocenił(a) film na 2
Hannibal_Lecter_4

Hannibal_Lecter_4 czy Ty oglądałeś wogóle ten film co my?? Czy jesteś poprostu wielbicielem komiksu Punisher:) Bo War Zone film że śmiech na sali. Łazi koleś z pistoletem i każdemu łeb rozp....ala :D Co do Punishera (2004) zgodzę się film 7/10, a ten gniotek 2/10.

ocenił(a) film na 10
chester1014

"Co do Punishera (2004) zgodzę się film 7/10, a ten gniotek 2/10"
...a na codzień biegasz w sukienkach?!

użytkownik usunięty
Hannibal_Lecter_4

"Jak możesz sie zorientować po dyskusji około 3/4 dyskutantów War Zone uważa za dobry film"

Pobozne życzenia :)
Po liście tematów i ocenie tego nie widać.

"Łazi koleś z pistoletem i każdemu łeb rozp....ala "
no i o to chodzi...czegoś ty się spodziwał ? "Zamroczonego rycerza 2" z fabułą głęboką jak dupa węża? ...
btw.dużo lepszy niż ten z 2004r...

Czesiek_Hydraulik

tak jest to właśnie jest Punisher ma byc ostro i brutalnie dobry film:)!!!! lepszy jak ten z 2004r

ocenił(a) film na 10
mitsukai

Rzuć to racej te kiepskie seriale które oglądasz razem z mamą. Dlaczego ludzie na tym forum zawsze szukają głębokich treści psychologicznych tam gdzie ich nie ma ? Rozumiem że moża przeżywać megaorgazmy słuchając wątpliwego fanzolenia o niepotrzebnej przemocy i wszechobecnej brutalności ale nie szukajcie tego w Punisherze. Gość ma być uosobieniem nieubłaganej zemsty, ma zabijać a nie zastanawiać się nad sensem życia i śmierci. To jest WAR ZONE a nie przedszkole.

ocenił(a) film na 7
fabio

popieram!! Punisher:War Zone to typowy film o zemście z gatunku filmów gore. Decydując się na jego oglądanie każdy widz, który ma odrobinę oleju w głowie wie czego ma się spodziewać i pod tym względem ma go oceniać. Jak dla mnie film 7/10. Oddaje wszystko co powinien oddawać film tego typu. No i doskonała gra Ray'a Stevenson'a.

PS.Niektórzy z was którzy doszukują się głębokiej fabuły kończącej się wspaniałomyślną i głęboką puentą powinni równie dobrze szukać fruwających flaków, gwałtów i mordów w Kubusiu Puchatku bądź smerfach.

ocenił(a) film na 5
staruch

fabio, staruch nie piszcie o czymś o czym nie macie pojęcia. Komiks pod względem fabularnym bije film na łeb.

ocenił(a) film na 10
tomekd

komiks?? ale które wydawnictwo masz na myśli MAX czy seria 1?2?3?4 WAR ZONE? WAR JOURNAL? rozejrzyj sie i poszukaj sobie jakiegoś drzewa z mocną gałęzią! i chyba wiesz co robić?!
a twórca zawsze ma prawo na zupełną dowolność- LICENTIA POETICA

ocenił(a) film na 10
fabio

calkowicie popieram przedmowce. Po obejzeniu sielanki jaka wprowadzil punisher w 2004 roku nie wiem jak mozna zrobic film dla dzieci z jednej z najbardziej brutalnych postaci jakich pamietam.I myslalem ze Lundgren w pierwszym punisherze bedzie nie do pobicia ale Stivenson zjadl go na sniadanie.Nie ma zadnych dyskusji filozoficznych przed rozwaleniem faceta kula w leb i idzie do nastepnego. ja daje 10/10 bo po filmie z 2004 myslalem ze serja umarla ale jednak ktos jeszcze potrafi zrobic dobry film