Punisher: Strefa wojny

Punisher: War Zone
2008
6,1 23 tys. ocen
6,1 10 1 22719
5,1 14 krytyków
Punisher: Strefa wojny
powrót do forum filmu Punisher: Strefa wojny

Słaby ten film
tak naprawdę według mnie najgorszy z Filmów

jedyny jego cel to zabijanie i krwawe sceny
powiem tak film nie jest jakiś rewelacyjny i nie zrobi furory może szczyć się tylko scenami walki.

Szkoda bo punisher ze wszystkich bohaterów malver jest najbardziej
realny nie ma supermocny nie jest bogaty itp.
WIĘC NA WIĘCEJ RAZY GDYBY KTOŚ SIĘ POSTARAŁ TO PUNISHER Mógłby być najlepszym filmem z sagi bohaterów malver

Dla mnie:
1.Najlepszy aktor w roli PUNISHER'a
Dolph Lundgren
2.Najlepszy głos miał
Thomas Jane
3.Najlepszy kostium Punishera był w filmie
Punisher: Strefa Wojny
4.Aktor przypominający Punishera z wyglądu to
Ray Stevenson
5.Punisher: Strefa Wojny ma najlepszy czarny charakter Jigsaw tu Dominic West się postarał.
6.Najlepsza fabuła ukazała się w The Punisher 2004

adam_castle

sorki CO do Raya Stevensona jako Punishera zagrał rewelacyjnie ale nie widziałem Psychiki agenta FBI tylko ZEMSTĘ, GNIEW,Zero litości. Lundgren w roli punishera Bardzo dobry wyraz twarzy,gestów ,ale raczej nie jest aktorem każdej rolii
Thomas Jane to dobry aktor wielu rol ale jako Punisher mi bardziej pasował na gościa w roli SAMA FISHERA SPLINTER CELL zero emocji tylko taktyka sił specjalnych

ocenił(a) film na 9
adam_castle

Na początek nie "malver" tylko MARVEL.

1.Najlepszy aktor jako Punisher to Dolph Lundgren! Oglądałeś ty wogóle Strefę Wojny Ray nie tylko przypomina z wyglądu Puna ale także zachowuje się jak komiksowy Frank zero litości dla wroga a nie jakieś wymyślne intrygi jak w wersji z 2004.

2.Najlepszy głos no ja mam inne zdanie Stevenson według mnie najlepiej wypada jeśli chodzi o głos.

3.Tu się zgadzamy.

4.Tu także :)

5.Najlepszy czarny charakter bo miał marnych rywali (John Travolta)

6.Rusek i jeszcze parę drobnych rzeczy ale na przykład masakra rodziny no to się popisali nie ma co.Strefa Wojny najbardziej jest zbliżona do serii max więc nie ma się co dziwić że jest niezła jatka.

ocenił(a) film na 7
adam_castle

"tak naprawdę według mnie najgorszy z Filmów jedyny jego cel to zabijanie i krwawe sceny"
A kim niby jest PUNISHER??!! Własnie zabójcą wszystkich bandziorów, którym prawo nic nie może zrobić. Przecież sama jego nazwa - człowiek wymierzający karę, wskazuje na jego czyny. To był najlepszy komiks sprzed 15 lat. Aktor jak najbardziej pasował do tej roli i był podobny do Franka, ubranko również dobre i jego wspomnienia ze śmierci rodziny.Dla mnie najlepiej nakręcony film na pods. komiksów. A Dolph Lundgren nadawał się jedynie do Uniwersalnego żołnierza, dobrze, że już nie spaprał ponownie tej postaci