Punisher: Strefa wojny

Punisher: War Zone
2008
6,1 23 tys. ocen
6,1 10 1 22719
5,1 14 krytyków
Punisher: Strefa wojny
powrót do forum filmu Punisher: Strefa wojny

Ehh...

ocenił(a) film na 3

Oglądam film.. jestem na 40 minucie... i przy Waszych recencjach + recenzji na stronie zastanawiam sie czy aby ogladamy to samo. Ten film to najgorsza gra aktorska ostatnich kilkunastu filmow ktore ogladalem. Ludzie czepiają sie Fantastycznej 4, Jima Carreya czy innych postaci/filmow. To co Punisher WZ przedstawia chocby w pierwszych 15 min jest PORAZAJACE. Potem robi sie tylko gorzej. O ile sam Castle jest znosny to Jigsaw + jego brat biją ponizej pasa. Dziwi mnie troche ze tego nie widzicie. Postacie sa tak sztuczne ze az strach. Czy jest ktokolwiek komu ten film nie podobal sie własnie przez gre aktorska? Domyslam sie ze zaraz zaczna sie najazdy na mnie ale chcialbym zebyscie przed pojeżdżaniem mnie jeszcze raz obejrzeli np pierwsze 15 min a potem napisali to co chcecie napisac.

ocenił(a) film na 10
Geohound

Oglądam ten film przez cały czas na okrągło aż do znudzenia, i właśnie informuje cie że zamierzam na ciebie najechać.

ocenił(a) film na 3
_AcidDrinker_

W takim razie jedyne co mi pozostało to kulturalne stwierdzenie ze nie wymagasz niczego od filmu. Niestety jestem bardzo scepytcznie nastawiony do wszelkich 'Stefano-Sigalowskich' filmów akcji a podobny poziom reprezentuje chocby cały początek P:WZ. Oprocz samej postaci Franka w tym filmie nie znalazlem niczego. Wczesniej wspomniana gra aktorska zabija obraz. Przeciez umrzec ze smiechu mozna w momencie /SPOILER/ kiedy w samochodzie Rusotti mowi ze juz nie jest nim lecz mają go nazywac 'JIGSAW' (tu powiało zuooo i shataaan - czyt. 'szatan') - w tym momencie brakło mi tylko tego zeby obrócil sie w strone operatora kamery i głaszczac pociętą brodę zasmiał sie złowieszczo jak sam Doktor Evil z Austina Powersa ;)
Cienizna...

użytkownik usunięty
Geohound

Dokładnie tak! Zgadzam się z Tobą w 100%. Normalnie żenada pełną gębą. Polecam krótką recenzję pod tym adresem: http://www.hitosfera.pl/node/22 .
A ja mam nadzieję, że kontynuacji w takiej postaci to już nam nie zaserwują.

ocenił(a) film na 5
Geohound

wiesz co ?
ja mysle ze rezyser troszke za bardzo wzial sobie komiks do serca .
poprostu ta scena jest zywcem wzieta z kart komiksu :) wiem bo wlasnie przegladam
ale ogolnie caly film troszke powiewa kaszana ,coz nie mozna miec wszystkiego i przypuszczam ze wlasnie proba wiernego odwzorowania komiksu ,spowodowala ze poprostu troszke dali dupska :)