Tak się Podniecaliście że głowa mała...że nie wiadomo jaki to super film...
A film jest kolejnym Gniotem jakich niestety jest Mase,coraz więcej !!!
Zupełnie Nic mi się w tym syfie nie podobało
Jeden z Najgorszych Sequeli jakich widziałem.
Jedynka może Niebyła Zajebista ale była Przyzwoita...miażdży na całej Lini to Coś !!!
Tak się składa że nie jest to sequel tylko zupełnie oddzielny film o Punie. A po drugie najlepiej napisać nie podobał mi się jeden! jakieś argumenty może?
(( nie jest to sequel tylko zupełnie oddzielny film o Punie ))
Że co...może powiesz że to Remake...xD
(( A po drugie najlepiej napisać nie podobał mi się jeden!))
Ze co..hmm..
((jakieś argumenty może?))
Proszę bardzo:
Bezsensowne strzelinianki,akcje,niczym z filmów Mistrzów Kiczowatego kina Akcji czyli Chuck Norris i Steven Seagal xDD
Jeden rozpieprza 30-stu xD
Najważniejsze Fabuły w tym filmie brak xD
Czytając Twoje "argumenty", mam ochotę podzielić się z Tobą pewną (szokującą przyznam) sensacją: wiesz że... w "Drabinie Jakubowa"....nikt nie wchodził po drabinie...?
nie ma to jak oceniac adaptacje komiksu nie czytajac nigdy zadnego,co za mosiek
aktor dobrany idealnie,mroczny klimat oraz brutalna i krwawa rozpierducha.tak, to jest najlepszy film o Franku jaki powstal
Może być tylko scena gdzie Frank pięścią rozwala gościowi czaszkę mi się nie podobała ale tak może być lepsza niż z 2004 ty przynajmniej jest przemoc od lat 18 a tam od lat 12.
Mi się film podobał. Co prawda , nie jest to jakieś arcydzieło, ale da się obejrzeć. Totalna rozwałka !!
Dałem mu ocenę 7 / 10.
Czyli na tej samej zasadzie, jeśli nie potrafię skonstruować Poloneza (jestem grafikiem), to nie mam prawa twierdzić, że ten samochód był zły i zawodny (a jeździłem takim parę lat)?? Gratuluję logiki.