Punisher: Strefa wojny

Punisher: War Zone
2008
6,1 23 tys. ocen
6,1 10 1 22719
5,1 14 krytyków
Punisher: Strefa wojny
powrót do forum filmu Punisher: Strefa wojny

Ale czego można sie spodziewać po tych naszych dystrybutorach.Ściągne z neta i obejże szkoda tyle czekać

ocenił(a) film na 10
snad1983

Po pierwsze - nie potrzebnie założyłeś nowy temat. Zaśmiecasz tym samym forum.
Po drugie - radze jednak pójść do kina. Dasz zarobić filmowi, a poza tym jeżeli jesteś fanem postaci to wiesz... wytrzymasz te trzy miesiące. Ja i kumpel idziemy dwa razy, później kupujemy DVD.

ocenił(a) film na 10
Hannibal_Lecter_4

Eee tam jestem wielkim fanem, a wytrzymalem jedynie tydzien. Obudziłem sie w nocy, zlany potem i powiedziałem "DOŚĆ K*RWA!!!!" Ściągnąłem WZ, ogladnalem (w jakiej wersji to nie wspomne;]) i oczarowalem sie. Wypad do kina oczywiście zaplanowany juz od dawna, a jak trza bedzie to i kilka razy. A później DVD/BR, plakat filmowy i bilecik na pamiątke;]

Hannibal_Lecter_4

Forum jest poto aby każdy mógł wyrazić swoją opinie to po pierwsze....Szkoda czasu czekać lada dzien wyjdzie pożądna wersja i zasysam...Czy jestem fanem Punishera?Nieiwem wiem że lubie niezłą ,, rozwałke,, w filmach.A po tym filmie tego oczekuje

ocenił(a) film na 10
snad1983

Nie zabraniam ci wyrażać własnej opinii, mówie tylko że nie potrzebnie założyłeś nowy temat żeby napisać odpowiedz do innego tematu. To raz. A dwa. Jest po co czekać. Z własnego doświadczenia wiem że filmy lepiej ogląda sie najpierw w kinie, później na ekranie telewizora, jakoś odrzuca mnie od pomysłu oglądania filmów na kompie. A poza tym jak mówiłem trzeba dać zarobić temu filmowi. Trzy - Punisher to nie sama, pusta rozwałka, jak dla mnie rozwałka z sensem, W IMIE CZEGOŚ. Chyba wiesz co mam na myśli.

Hannibal_Lecter_4

Oczywiście swego czasu zbierałem komiks Punisher i mam naprawde spora kolekcje;)Gdzies w piwnicy jak sądze;).....

Pozdrawaim

ocenił(a) film na 6
snad1983

Zresztą chyba w ogóle nie dojdzie do polskiej kinowej premiery War-zone. data 20 marzec 09 jest debilna, zwłaszcza że 17 marca ten film będzie miał premierę na DVD-BR w US, czyli znając życie do tego momentu na sieci będą dostępne minimum R5 które spokojnie wystarczą, żeby chętni oblukali film wcześniej. 17 marca pojawią się już dvdripy i mając do wyboru darmowego Ripa i kino -> 70% chętnych na nowego Franka wybierze tańszą wersję.

ocenił(a) film na 9
FvJ

Welcome to Poland

za krótki <br/> za krótki <br/> za krótki <br/> za krótki <br/> za krótki <br/> za krótki <br/> za krótki <br/> za krótki <br/> za krótki <br/>

użytkownik usunięty
gaclav3

Trzy miesiące to i tak dobrze jak na Polskę :D
Są filmy, które u nas maja premierę po kilku latach (np CUBE)
Prawda taka że nasz kraj jest sto lat za murzynami i tyle.

Hannibal_Lecter_4

Nie każdy ma kino z prawdziwego zdarzenia koło domu i nie każdego na to kino stać, przynajmniej nie na taką ilość filmów jaką można obejrzeć dzięki P2P. A sam film znając życie nie będzie warty pójścia do kina, jakoś nikt dotąd nie miał szczęścia do sfilmowania przygód Franka.

ocenił(a) film na 10
snad1983

Ja osobiście mam inne zdanie co do polskiej premiery Punishera. Wiem że niektórzy mnie za to znienawidzą ale uważam żeby jej nie było. Zaraz się wytłumaczę dlaczego. Na początku pragnę wspomnieć że jestem wielkim fanem Franka (przeczytałem chyba wszystkie serie wydane w Polsce + masę translacji w tym moją ulubioną i najlepszą serię MAX) tym bardziej ucieszyla mnie wieść że nowy Punisher będzie oparty na tej właśnie serii. Wtedy właśnie dopadła mnie wiadomość o polskiej premierze tegoż filmu (pomyślałem o f**k cała Polska zawsze w tyle ale cóż poczekamy). Ostatnio jednak kiedy przegladałem sobie tematy filmów (nawiasem mówiąc naprawdę dobrych)dobiło mnie masowe zaniżanie ocen i teksty w stylu "O Boże co za kicz wyłączyłem po 15 min daje 1/10" albo "Ten film jest taki brutalny jak można pokazywać takie rzeczy zwykłym ludziom". Wtedy uświadomiłem sobie że w dzisiejszych czasach do kina chodzą (bez urazy) debile którzy kupują bilet bo ktoś tam gdzieś mówił że bedzie taki filmek no to czemu by nie pójść i tak nie mam nic do roboty. Później wpada taki koleś do domu i dokonuje "wnikliwej" oceny filmu - 2/10 i dorzuca tekst "Totalne dono najgorszy film w moim życi" (poźniej kopiuje ten sam tekst do 5 innych tematów ale to już szczegół) i tak zaczyna się fala 1/10 2/10 0/10 a średnia leci na łeb. Obawiam się że właśnie taki los może czekać Punishera który jak widać na zwiastunach nie jest filmem dla wszystkich. Wiec nie ma sie co dziwić że później jakaś lalka napiszę "O jejku jejku jaki to brutalny i głupi film tylko się zbijają a gdzie wątek miłosny" (nie ma k***a bo to nie jest jakaś p*******a komedia romantyczna dla j*****ch c**t).Tak więc uważam że Punisher nie powinien mieć polskiej premiery poniewż osoby którę naprawdę będą chciały obejrzeć film zrobią to i tak(np. ja)

Castle92

I masz sporo Racji ale co poradzisz z narodem gdzie każdy jest ponad każdym i jest wielkim znawća we wszystkim.Nawet jesli niewie o co chodzi to sie bedzie mondrował ze wie