Punisher: Strefa wojny

Punisher: War Zone
2008
6,1 23 tys. ocen
6,1 10 1 22719
5,1 14 krytyków
Punisher: Strefa wojny
powrót do forum filmu Punisher: Strefa wojny

Przeczytałem o tym w newsach. Ubolewam bardzo bo jedynka mi się podobała. A teraz niedość że rezygnuje aktor co znaczy wydłużenie się czasu oczekiwania na premiere lub całkowita rezygnacja z pomysłu. A jeśli jednak film będzie miał zamiar powstać to zmieni się aktor czego nie znosze. Thomas dlaczego, stworzyłeś fajną postać, co prawda Punisher nie byl idealny ale mimo wszystko przypadł mi do gustu. W najlepszym wypadku MARVEL mógł by uczynić tak jak w przypadku Hulka. Zrobić nowy film o Punisherze z całkiem nową obsadą. A film rozpoczął by serie. Bo jeśli mają robić drugiego Punishera bez Toma Jane'a to lepiej niech go wcale nie robią.

ech... ogólnie to cholernie zła wiadomość.

Pozdrawiam fanów Punishera, filmowego i komiksowego.

użytkownik usunięty
Mateo_SF

Mogliby nowego Punishera zrobić z udziałem THE ROCK-a pokazał swoje fizyczne zdolosci i w Królu Skorpionie i Z podniesionym czołem , myślę że jakby go ucharakteryzować to może by dał radę , bo Jane to taka chudzina
że był raz mniejszy niż oryginalny Punisher , zresztą pierwsza część to tak gniot że aż chce się wyć i na tym byłem w kinie , myślałem że coś mocnego będzie a tu mocny był i owszem smród kalek z innych produkcyjniaków klasy D.

Mateo_SF

No to do dupy :/ To cholernie zła wiadomość, bo Jane odnalazł się w roli Punishera, a skoro odszedł, to lepiej, żeby zostawili ten film w spokoju, bo już nie będzie to samo :(

A, co do samego filmu, to jeżeli wierzyć temu, co mówią o scenariuszu, to raczej sie nie dziwie tej decyzji...