Punisher: Strefa wojny

Punisher: War Zone
2008
6,1 23 tys. ocen
6,1 10 1 22719
5,1 14 krytyków
Punisher: Strefa wojny
powrót do forum filmu Punisher: Strefa wojny

Słabizna. I tyle. Rajcuje chyba tylko niewydarzonych gimnazjalistów i kompletnych kretynów gotowych łyknąć byle g***o uchodzące na serwisach i reklamach za tzw. za "dobry film sensacyjny".

ocenił(a) film na 10
Saint_Dumas

Wiesz, że właśnie pojechałeś wszystkich fanów komiksowego Punishera? Ten film, jak komiks, miał być cholernie brutalny. I taki jest. Stevenson to Punisher idealny, a Dolph może mu buty czyścić. Weź nie wyjeżdżaj z tamtą wersją filmu, bo to była parodia. Lundgren w roli Franka, to była kpina epoki. Weź, chłopie wrzuć luz i wróć do swoich seriali animowanych o Batmanie, bo przemoc na ekranie nie jest dla Ciebie.

ocenił(a) film na 1
frankycastle

ale nowa wersja poza przemocą kompletnie NIC nie oferuje. Zero klimatu, zero logiki, zero sensu jak również elementarnej sprawności reżyserskiej. Ten film to całkowite NIEPOROZUMIENIE !

ocenił(a) film na 6
sivyok

Ja dałem 6/10. Pewnie byłoby niżej ale w porównaniu z wersją Punishera z Travoltą - ten film był po prostu niezły. I pomyśleć, że jak do tej pory najlepszym Punisherem był Dolph Lundgren.

ocenił(a) film na 4
frankycastle

Saint_Dumas

" W porównaniu z wersją z 1989....
Słabizna. I tyle. Rajcuje chyba tylko niewydarzonych gimnazjalistów i kompletnych kretynów gotowych łyknąć byle g***o uchodzące na serwisach i reklamach za tzw. za "dobry film sensacyjny "

Co tu dużo mówić Dokładnie powiedziane xD
Pozdro.

frankycastle

(( Ten film, jak komiks, miał być cholernie brutalny. I taki jest. ))

Rozwaliłeś mnie i to równo...Ten Gniot nawet do pięt nie dorasta do Komiksu !!!

Nie wiem czy jesteś Małolatem ale tak można podejrzewać jak tobie Tylko wystarczy Bezsensowna,Prymitywna Strzelaninka,mordobicie...Żal xD

No cement xD