Słabizna. I tyle. Rajcuje chyba tylko niewydarzonych gimnazjalistów i kompletnych kretynów gotowych łyknąć byle g***o uchodzące na serwisach i reklamach za tzw. za "dobry film sensacyjny".
Wiesz, że właśnie pojechałeś wszystkich fanów komiksowego Punishera? Ten film, jak komiks, miał być cholernie brutalny. I taki jest. Stevenson to Punisher idealny, a Dolph może mu buty czyścić. Weź nie wyjeżdżaj z tamtą wersją filmu, bo to była parodia. Lundgren w roli Franka, to była kpina epoki. Weź, chłopie wrzuć luz i wróć do swoich seriali animowanych o Batmanie, bo przemoc na ekranie nie jest dla Ciebie.
ale nowa wersja poza przemocą kompletnie NIC nie oferuje. Zero klimatu, zero logiki, zero sensu jak również elementarnej sprawności reżyserskiej. Ten film to całkowite NIEPOROZUMIENIE !
Ja dałem 6/10. Pewnie byłoby niżej ale w porównaniu z wersją Punishera z Travoltą - ten film był po prostu niezły. I pomyśleć, że jak do tej pory najlepszym Punisherem był Dolph Lundgren.
Saint_Dumas
" W porównaniu z wersją z 1989....
Słabizna. I tyle. Rajcuje chyba tylko niewydarzonych gimnazjalistów i kompletnych kretynów gotowych łyknąć byle g***o uchodzące na serwisach i reklamach za tzw. za "dobry film sensacyjny "
Co tu dużo mówić Dokładnie powiedziane xD
Pozdro.
frankycastle
(( Ten film, jak komiks, miał być cholernie brutalny. I taki jest. ))
Rozwaliłeś mnie i to równo...Ten Gniot nawet do pięt nie dorasta do Komiksu !!!
Nie wiem czy jesteś Małolatem ale tak można podejrzewać jak tobie Tylko wystarczy Bezsensowna,Prymitywna Strzelaninka,mordobicie...Żal xD
No cement xD