Punisher nie był komiksowym komiksem a zrobili z tego komiksowy film (przynajmniej w zapowiedziach)
Na pewno jesteś bardzo dumny ze swojego postu, przyznam że dalej nie wiem o co chodzi w twoim bełkocie, pewnie ten sposób wyrażania został zainspirowany Donnie Darko, nędznym filmem który gówniarze oglądają by podbudować swoją niską samoocenę codziennie deptaną w szkole :) by po ciężkim dniu, po tym jak sobie popłaczesz po powrocie do domu, zasiąść przed klawiaturą i dojebać filmowi z zasady (tak jak chordy kretynów robią to z Dark Knight) Widzę też że twoim zdaniem Wanted był bardzo komiksowo komiksowy. Mam dla ciebie radę zamiast Punisherem zainteresuj się Zorro z Guy'em Williamsem, puszczają go co jakiś czas na TVP.
Gdzie tacy ''ludzie''się rodzą?.Trzeba mieć nasrane we łbie!, aby pisać takie bełkotliwe teksty.
Ja dla odmiany nie będę nikogo wyzywał tylko poproszę założyciela tematu,aby chociaż spróbował rozwinąć swoją wypowiedź,dlaczego uważa że zapowiada się gówno?Zapowiada się na pewno najlepsza ekranizacja Punishera z dotychczasowych,dobrze dobrany aktor,świetna oprawa wizualna i duża dawka przemocy.Oby jeszcze scenariusz był przyzwoity,ale z tego co widzę to będzie chyba w miarę wierny komiksowi.Wersja z Janem ci się podobała?A cóż ona miała wspólnego z komiksem?...
A założyciel tematu siedzi cicho hehe ;-) Jak dla mnei film zapowiada się świetnie! Czekam z niecierpliwocią aż wejdzie do kin ;-)