Punisher: Strefa wojny

Punisher: War Zone
2008
6,1 23 tys. ocen
6,1 10 1 22719
5,1 14 krytyków
Punisher: Strefa wojny
powrót do forum filmu Punisher: Strefa wojny

Punisher nie był komiksowym komiksem a zrobili z tego komiksowy film (przynajmniej w zapowiedziach)

maciekm2

Na pewno jesteś bardzo dumny ze swojego postu, przyznam że dalej nie wiem o co chodzi w twoim bełkocie, pewnie ten sposób wyrażania został zainspirowany Donnie Darko, nędznym filmem który gówniarze oglądają by podbudować swoją niską samoocenę codziennie deptaną w szkole :) by po ciężkim dniu, po tym jak sobie popłaczesz po powrocie do domu, zasiąść przed klawiaturą i dojebać filmowi z zasady (tak jak chordy kretynów robią to z Dark Knight) Widzę też że twoim zdaniem Wanted był bardzo komiksowo komiksowy. Mam dla ciebie radę zamiast Punisherem zainteresuj się Zorro z Guy'em Williamsem, puszczają go co jakiś czas na TVP.

severe1984

Komiksowy komiks o_O - po prostu cudownie

Yoko_ono

Komiksowy komiks. Zajebiście, nie oceniaj filmu jeśli go nie oglądałej, obejrzyj sobie zwiastun.

ocenił(a) film na 7
michael19902

Komiksowy komiks, oczywista oczywistość, to może i jeszcze durny dureń.

ocenił(a) film na 6
opoz

Do szkoły gówniarze

Dude_

Gówniarz to cie zrobił na tylnym siedzeniu samochodu, a potem zostawił w lesie :)

ocenił(a) film na 6
severe1984

co masz do Donnie Darko??? calkiem niezly film...

ocenił(a) film na 7
maciekm2

Gdzie tacy ''ludzie''się rodzą?.Trzeba mieć nasrane we łbie!, aby pisać takie bełkotliwe teksty.

BlessedBlack

Ha wszyscy co go wyzywają i nikt go nielubi ale z Was chamy dla człowieka litości nie macie :D

ocenił(a) film na 9
bzdety4

Ja dla odmiany nie będę nikogo wyzywał tylko poproszę założyciela tematu,aby chociaż spróbował rozwinąć swoją wypowiedź,dlaczego uważa że zapowiada się gówno?Zapowiada się na pewno najlepsza ekranizacja Punishera z dotychczasowych,dobrze dobrany aktor,świetna oprawa wizualna i duża dawka przemocy.Oby jeszcze scenariusz był przyzwoity,ale z tego co widzę to będzie chyba w miarę wierny komiksowi.Wersja z Janem ci się podobała?A cóż ona miała wspólnego z komiksem?...

ocenił(a) film na 9
hellboyjr

A założyciel tematu siedzi cicho hehe ;-) Jak dla mnei film zapowiada się świetnie! Czekam z niecierpliwocią aż wejdzie do kin ;-)

bzdety4

Bóg jest litościwy Punisher nie :)