Punisher: Strefa wojny

Punisher: War Zone
2008
6,1 23 tys. ocen
6,1 10 1 22719
5,1 14 krytyków
Punisher: Strefa wojny
powrót do forum filmu Punisher: Strefa wojny

Już lepszy był pierwszy Punisher,bo dział się realnie,miał pozory prawdopodobieństwa,chociaż jest ogólnie nieudany...
No a ten film to raczej pastisz,taka zabawa w film,charakteryzacja sztuczna,rany malowane,stroje z kina familijnego albo Power Rangers...
Dno,dno,dno,dno...Nie polecam,lepiej obejrzeć coś innego!

GGGGG_2005

Kto tam nosil "stroje z kina familijnego albo Power Rangers"?

ocenił(a) film na 7
TheJ4ck4L

gg chyba nie ten film nie widział, bo ja też tam takich strojów nie widziałem.

ocenił(a) film na 10
GGGGG_2005

"Już lepszy był pierwszy Punisher,bo dział się realnie,miał pozory prawdopodobieństwa"

ludzieeee, to jest ekranizacja komiksu a nie dokumentalny film o działaniach policyjnych. gdzie widzieliście w oryginalnych komiksach jakiekolwiek babranie się z realizmem i prawdopodobieństwem. Mam czasem wrażenie, że ludzie niewiedzą o czym piszą lub filmu nie widzieli (jak np. recenzenci ze wszystkich wydawanych u nas programów tv.)

eneye

Co myślice o nastepnej części Punishera
Ja chciałbym że by była z aktorem który grał w pierszym punisher Thomas Jane jakoś fajną fabułe żeby dali i żeby miał przeciwnika na poziomie
dawajcie swoje pomysły i wogule

ocenił(a) film na 7
Naruto6hokage

coś ty, na pewno nie Jane, jak już to właśnie Stevenson, według mnie zagrał o niebo lepiej i mroczniej !!! A to jest w tym filmie najważniejsze

ocenił(a) film na 10
Vampire19

Rambo oczywiście jest świetny - chodziło mi jedynie o kwestię z filmu "Your worst nightmare"

ocenił(a) film na 10
Naruto6hokage

Stevenson zagrał jak prawdziwy PUNISHER. natomiast jeśli miałbym wybrać innego aktora to może Eric Bana (był świetny w Chopper) ale to tylko luźna sugestia więc proszę nie zaczynać z tego wątku :) tak mi na ten moment przyszło. jak dla mnie Ray mógłby zostać. ale biorąc po uwagę że film swojego nie zarobił to producenci mają tak naprawdę w dupie komiks-oryginał tylko zrobią coś co zarobi kasę - dla małolatów - i dadzą do roli Efrona (to gorszy koszmar niż sam Rambo jak tak to przemyśleć)

eneye

luz zgadzam sie z toba ale wolalbym tego 1 wiem ze ten bardziej przypakowany byl i masywniejszy ale tamten jakos bardziej mi sie podobal zawsze po zmianie aktora i to jeszcze głównego film jakos dziwnie sie oglada
a tak nie z tym tematem zwiazane czy jest jakas mozliwosc zebysmy napisali email do tworcow albo rezysera zeby nakrecili nastepna czesc z jakims powazniejszym przeciwniekiem

ocenił(a) film na 10
Naruto6hokage

to jest na pewno mało prawdopodobne żeby kogokolwiek z wytwórni obchodziło co mówią fani. oni i tak wiedzą swoje, zresztą to widać przy wielu ekranizacjach. kiedyś byłem z jednych którzy pisali petycję do producentów filmów Stevena Seagala żeby zaprzestali psucia jego filmów i nie pakowali tam po ukończeniu zdjęć swoich pomysłów scen z dublerem i nie zmieniali całego filmu. nawet nikt nie odpisał "pocałujcie nas w dupę"