Pusty dom

Bin-jip
2004
7,7 23 tys. ocen
7,7 10 1 22870
7,3 18 krytyków
Pusty dom
powrót do forum filmu Pusty dom

Jest to piękny i wzruszający film.Główny aktor,który gra w tym filmie jest moim wymarzonym księciem.Taki delikatny,niewinny,czuły,magiczny,uduchowiony...<3 Polecam wszystkim.

tenshi_angelika

żartujesz, ten obleśny chińczyk, który nie umiał mówić, boże

jawiemlepiej

Nie znasz się i tyle proponuję pooglądać bardziej ambitniejsze filmy bo przejście z Hannah Montana do '' Pustego Domu '' to coś nie tak??

Matt_e

Nie napisałam, że ten film mi się nie podobał więc wyciągasz pochopne wniosku. Stwierdzam jedynie że w tym gościu nie było ani trochę seksu.

I uważasz sie za takiego mądrego, bo wszedłeś sobie na mój profil i zobaczyłeś Hannę. A ja ci powiem, że bardzo lubię ten serial - jest świetny (jak na swoją kategorię oczywiście). Moja mała siostra go ogląda i tak sie stało, że zaczęłam z nią. Ludzie oceniają go, a nigdy nie widzieli. Mówią, że głupi, a w każdym odcinku jest wyraźny morał i sorry, jak ktoś spodziewa się na Disney Channel humoru Woody'ego Allena, to chyba tylko z nim jest coś nie tak.

Ale skoro jesteś już takim kozaczkiem, Maciku - x-man, simpsonowie, Noc w muzeum, Iron Man, Harry Potter. Również mogłabym ci śmiało powiedzieć: kochanie, z czym do ludzi?

jednak nie jestem powierzchownym cipkiem.

jawiemlepiej

"
Nie napisałam, że ten film mi się nie podobał więc wyciągasz pochopne wniosku. Stwierdzam jedynie że w tym gościu nie było ani trochę seksu. "

Moim zdaniem w tym filmie aż ciekło ''seksem'' z głównych bohaterów ta cisza,szczęście,miłość jakie było widoczne gdy razem spędzali czas wykonywali proste czynności życiowe.. taką harmonią codzienności

Hmm a czy seks jest najważniejszy w tym filmie? Raczej nie ..
O seks władze zaspokojenie fizyczne i psychiczne chodziło tylko jednej postaci. Małżonek tak bardzo ją kochał (żądza pieniądza)

Co do kozakowania i wymienionych przez ciebie filmów to są to klasyki nie wliczając i nie nazywając klasyką ''Noc w Muzeum'' niestety coraz bardziej wszystko zamienia się w komercje żądza pieniądza takie czasy
radze poczytać newsa http://www.filmweb.pl/Marvel+jest+ju%C5%BC+w+r%C4%99kach+Disney+Company,News,id= 57130 bardzo mi się to nie spodobało
Ja zostaje przy starszych kreskówkach z lat 70,80,90 oraz dzisiejszych ekranizacjach kinowych.

No i co do panny Hanny po prostu nie trawię pozerstwa nastolatek (Miley Cyrus 92r.)''Broń boże żebym jej zazdrościł kasy" hehe 17 lat wielka gwiazda piosenkarka aktorka bóg wie co jeszcze idolka nastolatków koszulki zeszyty peruki lalki matko boska takiego czegoś parę lat temu nie było to dopiero przypływa z Zachodu ja się obawiam co będzie za jakiś czas ...