Pytając o miłość

Ask the Dust
2006
6,1 3,0 tys. ocen
6,1 10 1 3018
Pytając o miłość
powrót do forum filmu Pytając o miłość

Uwielbiam Salmę ale nie cierpię Collina i filmów z jego udziałem. Dlatego bardzo waham się czy iśc na ten film. Warto to zobaczyć, czy raczej to coś w stylu "Pokojówka na Manhatanie" ?

ocenił(a) film na 10
Lukas_43

Mi sie film bardzo podabał i wcale sie nie dluzyl. Ja lubie zarowno Samle jak i Collina i . . . jestem dziewczyna wiec nie wiem czy moja opinia Ci pomoze :) Nie ogladalam "Pokojowki na Manhatanie" wiec nie mam porownania, ale to jest dramat a pokojowka chyba komedia romantyczna wiec nie sadze zeby te dwa filmy mialy cos wspolnego. Poza tym Lopez nie jest tak dobra jak Hayek:)

kasioonia

jak możesz tak pisać... colin farrell to jeden z najlepszych aktoro, a filmy z nim sa moimi ulubionymi... co powiesz na "Telefon"...cała akcja w budce telefonicznej a film poprostu wymiata... raczej nic nie moge powiedzieć na temat tego filmu ale po samej obsadzie na pewno warty obejrzenia:)

ocenił(a) film na 8
agatabosiacka

bardzo pozytywnie odebralam ten film, obsada jest rewelacyjna, Salma gra naprawde super, a Colin wymiata:] moim zdaniem warto obejrzec, polecam!

ocenił(a) film na 5
szefowa

Moim zdaniem także warto. Film ma powolne tempo,ale dla mnie to akurat zaleta. Nie ma nic wspólnego z komedią romantyczną, a jeśli lubi sie Salmę to jest to pozycja obowiązkowa. Pozdrawiam!

Arlin

Jako ekranizacja książki Johna Fante nie sprawdza sie, gubi wątki. Dobra obsada i odwzorowanie epoki przemawia jednak "za". Czytelnicy Fante'go będa rozczarowani do bólu, reszta może sie dobrze bawić.