PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=453802}

Różowa Pantera 2

The Pink Panther 2
2009
6,2 17 tys. ocen
6,2 10 1 16868
5,8 6 krytyków
Różowa Pantera 2
powrót do forum filmu Różowa Pantera 2

Mnie do łez rozwaliła scena kiedy Inspektor Clouseau wchodzi do mieszkania i zostaje zaskoczony przez tych małych.
I akcja z papieżem też była genialna ("panie papież") lol

sparrow491

Tak to właśnie tylko te dwie sceny co mnie przyprawiły o lekki uśmiech reszta poniżej oczekiwań jak i cały film soRRy

sparrow491

Dla mnie scena z papieżem była najlepsza i coś jeszcze w mieszkaniu...zdaje się że jak leżeli w łóżku i rozmawiali o kobietach czy o miłości ;D

ocenił(a) film na 7
sparrow491

jeszcze "jojoba". takie głupie, że aż śmieszne.

sparrow491

-"Panie Papież" // "Wie pan gdzie jest pana czapka?" <wyciąga ją spod
tyłka>
-akcja z dzieciakami w domu...
-sceny przy wybieraniu wina .. i spalenie restauracji .. Dwukrotnie.

ocenił(a) film na 9
sparrow491

O, a mnie rozwaliła scena pod koniec: "Nie masz szans. Jest nas czterech, a ty masz tylko cztery kule. Hmm... bez sensu" xD przy papieżu najsympatyczniejsze było wg mnie spadanie z balkonu:) Aha, i jeszcze nagłówki w gazetach ("Francuski kretyn" czy coś w tym guście;)). No i oczywiście ujęcia detektywa w kamerach systemu antywłamaniowego (to balansowanie na globusie, haha;)).

ocenił(a) film na 5
sparrow491

akurat akcja w domu z tymi dzieciakami była moim zdaniem kompletnie głupia... nijak miała się do fabuły i wydaje mi się, że reżyser dał ją, bo nie miał już żadnych innych pomysłów.
mimo wszystko kilka akcji było rzeczywiście śmiesznych, ale ta część zupełnie nie dorównuje pierwszej

ocenił(a) film na 6
drzefkovitsh

Do papieża: żona się ucieszy :D