PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=453802}

Różowa Pantera 2

The Pink Panther 2
2009
6,2 17 tys. ocen
6,2 10 1 16868
5,8 6 krytyków
Różowa Pantera 2
powrót do forum filmu Różowa Pantera 2

Różowa Pantera 2

użytkownik usunięty

Jako fan serii z Peterem Sellersem, nie mogłem sobie odmówić obejrzenia nowych wersji "Różowej Pantery" ze Stevem Martinem. I o ile "jedynka" była bardzo fajna(takie 7/10), tak "dwójka"...

to kompletna klapa. Podczas 1.5h seansu uśmiechnąłem się ze trzy razy. Mimo gwiazdorskiej obsady, film jest do cna przewidywalny. Już po 10-20 minutach wiadomo, jaki będzie finał filmu. Steve dwoi się i troi, ale z takiego scenariusza nie dało się nic wycisnąć. Jedynym z dwóch plusów tego filmu jest Aishwarya Rai Bachchan. I to nie ze względów aktorskich :P Całkiem fajna dziewczyna :P Drugą i ostatnią zaletą jest kultowa muzyczka, która akurat zasługą obecnych twórców nie jest. Ale pojawia się w filmie, więc "plusik" za to jest.:P

Spodziewałem się luźnej komedyjki, a otrzymałem jeden z największych kałów, jakie widziałem w moim filmowym życiu. Ten film podoba się chyba tylko ludziom z przedziału wiekowego 7-12, którzy doceniają dowcipy w stylu gościa przebranego w różową kieckę. To jest żałosne. Peter Sellers przewraca się chyba w grobie.

Ocena:

2/10

ocenił(a) film na 8

Masz jakieś dziwne poczucie humoru, ponieważ wg mnie film jest bardzo zabawny i w każdej scenie można się śmiać.
Dałbym 9/10, ale ostatnie dwie sceny słabe. Ostatecznie daje 8/10

Mnie się film podobał i to też głównie ze względu na grę aktorską Aishwaryai Rai Bachchan.