PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=453802}

Różowa Pantera 2

The Pink Panther 2
2009
6,2 17 tys. ocen
6,2 10 1 16868
5,8 6 krytyków
Różowa Pantera 2
powrót do forum filmu Różowa Pantera 2

Po zwiastunie widać, że to będzie jedna z najlepszych komedii jaką widziałam! mnóstwo zabawnych sytuacji i śmiesznych tekstów. Polecam.

użytkownik usunięty
gabbz

haha oglądnęłaś zwiastun i już takie wnioski? gratuluję...

gabbz

... pewnie Włatcy Móch też Cię bawią, nie wspominając o Kiepskich... geez, zwiastun był fatalny!!!

Pawlik

Co chcesz człowieczku od Włatcy Móch?

He?

Pawlik

po zwiastunach sie nie ocenia filmu to sie zgodze.. ale wiesz po co tu wstawiać złosliwości do tych co lubia WM?? a co należysz do żrzeszenia krecika i uszatka że tak Ci to przeszkadza? :P każdy ma swoje poczucier humoru.. jakoś mi sie podobają WM.. tak samo jak SPark i Kot Fritz a ostatnio Drown Together i Popetown.. czasami bajka potrafi lepiej rozśmieszyć niż komedia.. :P a jak komus sie nie podoba trudno ;] ale żeby od razu za to ganić ludzi? :P.. ja lubie i WM i powalone horrory gore i komedie a także ambitniaki tzw.. wiec wiesz każdy oglada co mu pasuje a nie znacyz że jak ktoś oglada WM to jest głupi i niedorozwiniety... takim jest ktoś kto takie wnioski wysnuwa ;]..

gabbz

No nie wiem. Nie widziałem filmu, tylko zwiastun i po tej zajawce nie nabrałem ochoty na oglądanie tego filmu. Osobiście nie mam nic do Martina, ale jego głupawe miny nie pasuja do kontynuacji przygód inspektora w wykonaniu Sellersa. On był jedyny w swoim rodzaju. Jego "poker face" to stały element serii. Martin tak po prostu niepotrafi. Za to robi miny w stylu amerykańskich głupich komedyjek drugiej klasy. To właśnie mnie zniecheca. Postać Closeau jest klasykiem gatunku. Jest nie do podrobienia, a przynajmniej nie w wykonaniu tego aktora. Po prostu "prawie jak Closeau". Zresztą ten temat juz był przerabiany, Benigni tez specjalnie nie zachwycił. Poczekam az będzie w TV

gabbz

polecasz... zwiastun chyba :P jak możesz polecać film którego nie widziałaś? :P a przeczucia zachowaj dla siebie bo ja sie juz nieraz przekonałem ze kobieca intuicja bywa zawodna.. :P a jak chodzi o zwiastuny to oni zawsze tak je robia by przyciągnąć i po zwiastunie każdy film sie wydaje super a potem wychodzi kicha... ostatnia różowa pantera tez juz nie było "to" co dawął nam Piter S. w starych dobrych odcinkach koniecznie z PL lektorem i owym wiekopomnym "Pąkój" itp :P i obawiam sie że tu mamy do czynienia z kolejna podobna produkcja która żeruje na tytule starszych cześci ale znacznie odbiega od niej poziomem.. ale poczekajmy i zobaczymy... czy intuicja Cie nie myliła... albo czy moje przeczucie było niesłuszne... miejmy nadzieje że miałas racje a ja sie myliłem :P ale jak mówie ciezko oceniac skórę na niedźwiedziu :D pozdor600

gabbz

widac malo widziales :)

----------------------
http://www.blog.netiz.pl