Po zwiastunie widać, że to będzie jedna z najlepszych komedii jaką widziałam! mnóstwo zabawnych sytuacji i śmiesznych tekstów. Polecam.
po zwiastunach sie nie ocenia filmu to sie zgodze.. ale wiesz po co tu wstawiać złosliwości do tych co lubia WM?? a co należysz do żrzeszenia krecika i uszatka że tak Ci to przeszkadza? :P każdy ma swoje poczucier humoru.. jakoś mi sie podobają WM.. tak samo jak SPark i Kot Fritz a ostatnio Drown Together i Popetown.. czasami bajka potrafi lepiej rozśmieszyć niż komedia.. :P a jak komus sie nie podoba trudno ;] ale żeby od razu za to ganić ludzi? :P.. ja lubie i WM i powalone horrory gore i komedie a także ambitniaki tzw.. wiec wiesz każdy oglada co mu pasuje a nie znacyz że jak ktoś oglada WM to jest głupi i niedorozwiniety... takim jest ktoś kto takie wnioski wysnuwa ;]..
No nie wiem. Nie widziałem filmu, tylko zwiastun i po tej zajawce nie nabrałem ochoty na oglądanie tego filmu. Osobiście nie mam nic do Martina, ale jego głupawe miny nie pasuja do kontynuacji przygód inspektora w wykonaniu Sellersa. On był jedyny w swoim rodzaju. Jego "poker face" to stały element serii. Martin tak po prostu niepotrafi. Za to robi miny w stylu amerykańskich głupich komedyjek drugiej klasy. To właśnie mnie zniecheca. Postać Closeau jest klasykiem gatunku. Jest nie do podrobienia, a przynajmniej nie w wykonaniu tego aktora. Po prostu "prawie jak Closeau". Zresztą ten temat juz był przerabiany, Benigni tez specjalnie nie zachwycił. Poczekam az będzie w TV
polecasz... zwiastun chyba :P jak możesz polecać film którego nie widziałaś? :P a przeczucia zachowaj dla siebie bo ja sie juz nieraz przekonałem ze kobieca intuicja bywa zawodna.. :P a jak chodzi o zwiastuny to oni zawsze tak je robia by przyciągnąć i po zwiastunie każdy film sie wydaje super a potem wychodzi kicha... ostatnia różowa pantera tez juz nie było "to" co dawął nam Piter S. w starych dobrych odcinkach koniecznie z PL lektorem i owym wiekopomnym "Pąkój" itp :P i obawiam sie że tu mamy do czynienia z kolejna podobna produkcja która żeruje na tytule starszych cześci ale znacznie odbiega od niej poziomem.. ale poczekajmy i zobaczymy... czy intuicja Cie nie myliła... albo czy moje przeczucie było niesłuszne... miejmy nadzieje że miałas racje a ja sie myliłem :P ale jak mówie ciezko oceniac skórę na niedźwiedziu :D pozdor600