7,4 74 tys. ocen
7,4 10 1 74059
6,6 35 krytyków
Różyczka
powrót do forum filmu Różyczka
Sprite_87

Gniot :D i nie czuję potrzeby uzasadniania tego ;)
Ps. Nie zapomnij zabrać jutro do szkoły drugiego śniadania :D

ocenił(a) film na 9
0axsy0

A może po prostu nie potrafisz uzasadnić? Brutalna prawda nie? Cóż odkryłem Cie. Spoko nie zabiorę, bo szkołę mam już za sobą, inaczej niż Ty, z twoich wypowiedzi wnioskuje, że do szkoły żadnej nie uczęszczałeś. Nie martw się klasa robotnicza też jest potrzebna. Jesteśmy z Tobą.

Sprite_87

To, co o mnie sądzisz chłopczyku, a raczej to co ci się wydaje, że sądzisz, jest ostatnią rzeczą na świecie, która mnie interesuje :D Przejęłabym się oceną kogoś, kogo znam i szanuję. Co do prawdy, to dużo bardziej brutalny jest fakt, że w społeczeństwie polskim panuje kompletny brak tolerancji nawet, jeżeli chodzi o gusta filmowe :D Mnie się film nie podobał i nie zacznie podobać, bez względu na to czy to uzasadnię czy nie. Tobie się film podobał i okej, ale czy ja się ciebie pytam dlaczego ci się podobał??? Nie pytam i mało mnie to interesuje.

ocenił(a) film na 9
0axsy0

Smutne i wzruszające jak mnie urzekło czy cie to interesuje i czy mnie szanujesz, świadczy to tylko o Tobie... hehe. Ale twoje zdanie nie ma żadnego znaczenie w tej debacie skoro nie podajesz powodów dla których film ci się nie podobał. Taka prosta odpowiedz typu "głupi bo głupi" to w przedszkolu smerfy mówią jak się nie chcą bawić z kolega "nie bo nie" bo nie zna argumentów i po prostu nie chce i nie umie wyrazić swojego zdania. Wypowiedź bez żadnej wartości. Skoro się wypowiadam o czym to podaje do tego za i przeciw. A na takie puste wypowiedzi jak twoja to szkoda marnować czasu.

Sprite_87

Obejrzyj sobie film "Różyczka", potem obejrzyj sobie film "Rewers", chwilę pomyśl (jeżeli cię to nie boli) i będziesz miał moje uzasadnienie ;)

ocenił(a) film na 9
0axsy0

O mnie się nie bój nie boli. Pooglądam i wrócimy do rozmowy. Ale skoro to czarna komedia to raczej będzie mi się podobała.

Sprite_87

"Wrócimy do rozmowy" ? Super, nie mogę się doczekać o.O

ocenił(a) film na 8
0axsy0

z całym szacunkiem, ale po co wyrażać swoją opinię na forum, w żaden sposób jej nie uzasadniając? takie posty nie mają żadnej wartości, bo co kogo obchodzi, że jakiejś pannie coś tam się nie podoba. gdyby napisała, z jakiego powodu, można byłoby się do tego ustosunkować, a tak pozostaje tylko dumać nad czasem straconym na przeczytanie absolutnie nic nie wnoszącego do życia komentarza.

ocenił(a) film na 6
0axsy0

ee jakiegos sniadania?
jestes jego mama czy co?
a moze masz cos do drugich sniadan?
albo do ludzi ktorzy chodza do szkoly?
dziwna uwaga...

ocenił(a) film na 9
0axsy0

To że piszesz gniot i nie czujesz potrzeby uzasadniania tego świadczy że mało masz do powiedzenia, bardzo prymitywnym człowiekiem jesteś, obrażasz też ludzi, musisz być bardzo sfrustrowany i nieszczęśliwy i wyżywasz sie na forum , biedulek :)

fondenti

Brawo za wnikliwą psychoanalizę mojej postaci :D Jednakże, mimo licznych prowokacji dalej nie mam zamiaru nikomu tłumaczyć dlaczego lubię kolor niebieski, a brązowego nie ;)

ocenił(a) film na 9
0axsy0

hmm..przeczytałam cała dyskuję..o ile mozna tak nazwać:). Dlaczego? Dlatego, że uwielbiam po obejrzeniu filmu poczytac co inni o nim sądzą..Co oczywiście nie oznacza, że sie tym sugeruję. I powiem krótko ..mnie sie Różyczka podobała...Rewers mniej...Ale ..o gustach sie nie dyskutuje....podobno:)..Sorry, Oaxsy0, że pod Twoim postem..ale akurat ten ostatni przeczytałam. Miłego dnia wsjem

użytkownik usunięty
0axsy0

Tatuś był TW, to się takie filmy nie podobają, proste. :)

0axsy0

Gniot nawet niewarty słów by uzasadniać, że jest gniotem.

użytkownik usunięty
0axsy0

Przygłup. I naprawdę nie czuję potrzeby uzasadniania tego.

ocenił(a) film na 10
0axsy0

Cześć Trollu :*

ocenił(a) film na 8
aPosing

a odemnie 10/10 i nie bede sie rozpisywal bo nie warto z trollami i innymi przyglupami wdawac sie w dyskusje ;D

ocenił(a) film na 7
0axsy0

Hm, ja przepraszam za odkop, ale cóż...
Może byś poparł swoją "ynteligętną" wypowiedź jakimiś mocnymi argumentami? Bo ten film, tak szczerze mówiąc, jest jednym z bardzo niewielu naprawdę dobrych polskich filmów po 2005 roku. Obsada, muzyka, zdjęcia, scenografia, scenariusz - wszystko tutaj buduje niesamowity klimat. Film też dobrze pokazuje, jaki przekręty i układy się pojawiały podczas "budowania lepszej Polski".
Ale nie, ty wiesz lepiej. Mhm. Zanim będziesz oskarżał jakiś film o bycie gniotem, to idź pooglądaj trochę więcej, bo najwyraźniej nie masz pojęcia o tym, co to jest "gniot". :]

ocenił(a) film na 9
0axsy0

Ty gniota nie widziałeś+ Zgadzam się z kolegą wyżej... Poza tym film świetny ;]