PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=325332}
6,0 67 tys. ocen
6,0 10 1 67434
4,7 16 krytyków
R.I.P.D. Agenci z zaświatów
powrót do forum filmu R.I.P.D. Agenci z zaświatów

Nie rozumiem dlaczego tyle osób krytykuje ten film.Nie jest to może kino wybitne, jednakże film
jest przyjemny, dobra obsada i jest sporo śmiesznych momentów. Dla tych którzy myślą o pójsciu
na ten film- polecam i nie sugerujcie się ocenami ludzi na tym serwisie, bo dawanie filmowi
oceny 1- TO JEST NIEPOROZUMIENIE.

ocenił(a) film na 5
Kapy97

Zgadzam się film na 1 nie zasługuje ale na pewno nie wyżej niż 4. Nie ma w nim prawie nic oryginalnego a jak już coś się trafi to jest na tyle mocno wyciśnięte że aż przestaje być śmieszne (mowie głównie o chińczyku jak ktoś oglądał to wie o co chodzi :)) Bardzo mocno zalatywał mi "Facetami w czerni" a obsada jest dość dobra tylko ze względu na jeff-a.

ocenił(a) film na 5
janekk_g

Nie przesadzajmy, Reynolds jest również całkiem dobrym aktorem. Poza tym myślę, że oryginalności nie można się zbytnio w dzisiejszych filmach, gdyż zawsze będą odwzorowywane na jakimś dobrym poprzedniku.

ocenił(a) film na 5
Kapy97

Nie powinniśmy usprawiedliwiać filmu z uwagi na to że mamy ten a nie inny rok. Nadal wychodzi do kin wiele produkcji które zaskakują czymś nowym :)
W tym filmie mamy ewidentnie kilka pomysłów zagapionych od Np.MIB co mnie bardzo martwi :( Bardzo lubiłem facetów w czerni i sądzę że ich fani widząc te same motywy podzieliliby moje zdanie.
A co do Reynolds-a nie będę się wypowiadał oglądałem tylko kilka filmów z nim w roli głównej i nie mam co do niego wyrobionego zdania.

janekk_g

film jest wtórnie wtórny zabawny na siłę i co najgorsze bez jakiegokolwiek pomysłu. Dno dna

Kapy97

Może i nie jest to dno, syf, nieporozumienie itp ,jak słyszałem wcześniej, jednakże stwierdzenie iż film jest przyjemny ,można użyć do każdego familijnego filmu nadawanego w niedzielne południe i tak właśnie mi się kojarzy ta papka.

ocenił(a) film na 7
Kapy97

lekki łatwy i przyjemny ale nie tego się spodziewałam,faktycznie zalatuje Facetami w czerni