PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=325332}
6,0 67 tys. ocen
6,0 10 1 67434
4,7 16 krytyków
R.I.P.D. Agenci z zaświatów
powrót do forum filmu R.I.P.D. Agenci z zaświatów

Film ogląda się przyjemnie, dużo dobrych aktorów, efekty specjalne,można się uśmiechnąc ale brakuje mu tego ,,czegoś,, - oryginalności . Atutem tego filmu jest, że się nie dłuży i nie ma zbędnej akcji - nie wiem czy jakby film trwał jeszcze z 30 min , czy by mnie nie zaczął denerwowac lekko

ocenił(a) film na 10
kocham_kino1992

Jak dla mnie to jeden z lepszych filmów jakie oglądałem

ocenił(a) film na 6
djxander

Wiesz podobno o gustach się nie dyskutuje, ale według mnie jeśli to dla Ciebie ,, jeden z lepszych filmów jakie oglądałeś ,, to myślę, ze jeszcze dużo filmów masz do nadrobienia ( jeśli mogę jakieś poleci z tego gatunku to koniecznie obejrzyj klasykę jeśli nie widziałeś : ,, Faceci w czerni ,, czy też ,, Pogromcy duchów ,, - to pierwsze mi przychodzi do głowy z gatunku : komedia -SF )

ocenił(a) film na 10
kocham_kino1992

Oba te filmy oglądałem już dawno. MiB również jest moim faworytem. Co do ilości filmów, to uwierz mi na słowo że obejrzałem mnóstwo filmów nawet trochę za dużo...

ocenił(a) film na 7
kocham_kino1992

Zgadzam się, to dobre określenie: film ogląda się przyjemnie. Pomysł ciekawy, akcja ma tempo. Historia może niepotrzebnie idzie nagle w klimat pt. "musimy ocalić świat". Mnie osobiście najbardziej podobała się rola Mary-Louise Parker. i tyle.