Są tacy aktorzy, których udział w produkcji komunikuje, że film jest raczej nieudany, lub średni. do takich aktorów należą między innymi Vin Diesel, Gerard Butler, Małgorzata Foremniak oraz Ryan Reynolds. Jeśli uda mi się obejrzeć ten film, to tylko dlatego, żeby popatrzeć na Jeff'a Bridges'a i Mary-Louise Parker.
Niektórzy aktorzy mają takiego pecha że trafiają do samych średniaków, ale Butlera bym do nich nie zaliczał. Tak samo Diesel ma na koncie parę przyjemniejszych blockbusterów. A Bridges moim zdaniem swoje najlepsze czasy ma już za sobą.
kwestia gustu. Dla mnie Diesel, Butler, Pattinson, i jeszcze paru innych, są wyjątkowo nieciekawi . Bridges ma najlepsze czasy za sobą!? Nie zgadzam się z tym! Ostatnio widziałem go w "Szalone serce" i był tam świetny. Koleś ma klasę.
a się obsmiałem :) ta foremniak mnie szczególnie ubawiła. RR tak, pamiętam któregoś xmena gdzie jego ukatrupienie szczególnie mnie ucieszyło a powrót zza światów zmartwił niemożliwie. A Zielonajapier..elatarnia ... Dzizas, zapomniało mi sie. Dzieki za opinie bo mimo (Nick N.) wszystko, myślalem, zeby pojsc w dniu jutrzejszym. pozdrawiam.
tak! Wstyd się przyznać, ale obejrzałem tę Zieloną latarnie. Przegrałem z moją miłością do sci-fi. Pocieszam się jednak tym, że nic z tego filmu nie pamiętam.