PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=325332}
6,0 67 tys. ocen
6,0 10 1 67434
4,7 16 krytyków
R.I.P.D. Agenci z zaświatów
powrót do forum filmu R.I.P.D. Agenci z zaświatów

...wszak nikt tego filmu nie zapowiadał jako arcydzieła na miarę "Pianisty", bądź innego wzniosłego
dramatu. To KOMEDIA, w dodatku fantasy. Osoby, które w ogóle nie tolerują fantasy nie powinny
nawet tego filmu zapuszczać i tyle ;)

ocenił(a) film na 4
agatha1979

wiesz, lubie filmy sf, ale ten mi sie nie podobał. Był słaby nawet jak na komedie.

sumik13

Podzielam to zdanie, choć zapowiadał się dużo lepiej.. Obiecująca obsada.. Ale wyszło bardzo średnio moim zdaniem

ocenił(a) film na 4
infrared118

Obsada obiecująca w osobie Jeffa Bridgesa. Wielbicielem talentu Ryana Reynoldsa zielonej latarni nie jestem. Jakos mnie ten aktor nie przekonuje na ekranie. A film owszem zapowiadał się ciekawie ale wyszło w mojej opinii bardzo słabo.

sumik13

Chodziło mi o Jeffa Bridgesa i Kevina Bacona oczywiście....

ocenił(a) film na 4
infrared118

Bacon jakoś też mnie na kolana nie rzucił

sumik13

Mnie też

agatha1979

ludzie za mocno spinają poślady i tak ;)

ocenił(a) film na 8
milena_9

wiem, ale szkoda mi mojej głowy, żeby nią o mur walić :P

ocenił(a) film na 7
agatha1979

Też potwierdzam, nie dla każdego, dobry film ... wątki chrześcijańskie zaważyły, jak ktoś co niedziela na sumie to niska opinia, no nie da rady. Ksiądz i Trwam decyduje ;(

PS. przy Bridges'e wszyscy wypadli kiepsko nawet Slater, o Rainoldsie przez grzeczność nie wspomnę... ten akcent "18/19wieczny" Briges'a "chłop sam siebie przeszedł" szkoda że tego nikt nie widzi!

PS. fajna ta Pani była ;)

ocenił(a) film na 7
agatha1979

Myślałem, że będzie duużo gorzej, a wyszedł całkiem dobrze.Jak dla mnie poziom Men in Black. Bridges na Oskara :)

ocenił(a) film na 4
agatha1979

Lubię fantasy, lubię komedie.

To było średnie ogólnie i ani to nie było dobre SF, ani dobra komedia.
Fakt, nikt nie zapowiadał arcydzieła, ale filmy, które arcydziełami nie są też mogą być gorsze lub lepsze. Ten był gorszy.