PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=325332}
6,0 67 tys. ocen
6,0 10 1 67434
4,7 16 krytyków
R.I.P.D. Agenci z zaświatów
powrót do forum filmu R.I.P.D. Agenci z zaświatów

Ten film to nie jest nawet wielkie G, to jest bezczelny i nudny plagiat MIB... no trudno to nawet wyrazić, jak kretyńsko słaby. Miałem ochotę po 15 minutach wyjść i poprosić o zwrot pieniędzy za bilety. Po godzinie stwierdziłem, że lepiej bawiłbym się na fotelu dentystycznym, albo podczas operacji pod narkozą. Szczerze mówiąc to w jednym momencie się uśmiechnąłem, znaczy pojawiły się napisy końcowe - serio. Z zemsty porozsypywałem popcorn na podłodze i nie zabrałem ze sobą kubka po napoju.

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 1

a powinni :)

użytkownik usunięty

Pieniądze za bilet w Polsce można dostać. Trzeba umieć i wiedzieć jaki podać powód.

użytkownik usunięty

Oczywiście, ja również.

użytkownik usunięty

Skoro wiesz, to nie ma co mówić. Widać myliłem się.

użytkownik usunięty
wolflt

widziales? te huje blokują kazdy moj wpis.

chyba ich to bawi.

ocenił(a) film na 7
PadreMrok

Taka wypowiedź to nawet nie dno. Trochę, jakbyś próbował nabluzgać na kozę, że nie robi tyłkiem, jak Twoja babcia. Film nie miał być ambitną odpowiedzią na wszelkie pytania egystencjalne. Sam tytuł sugeruje, że raczej na specjalnie wyrafinowane dzieło nie należy liczyć, a spodziewać się można lekkiego kina akcji z nutą niedorzeczności. Taki też film ten jest. Opis Twoich doznań w trakcie oglądania filmu sugeruje raczej na to, że się nażarłeś jakiegoś ścierwa i oglądać sił nie miałeś. Rada na przyszłość: nie zagryzaj popcornem kebaba z dworca.

ocenił(a) film na 1
pasholvon

Biedny troll :) 5-6 lat masz? Trafiłem?
Nie odpowiadaj, bo i tak nie zamierzam Cię karmić.

ocenił(a) film na 6
pasholvon

Hahahaha, dobre.

ocenił(a) film na 5
TheQac

Nie rozumiem po co zakładać taki temat i szukać sobie okazji do kłótni.

ocenił(a) film na 6
PadreMrok

Za co kino miało Tobie pieniądze zwracać? Za to, że jacyś goście w Hollywood wyprodukowali słaby film, na który Ty z pełną premedytacją poszedłeś? Za błędy się płaci. Nikt Ci biletu kupować chyba nie kazał. A o filmie się nie wypowiem, bo nie widziałem.

PadreMrok

Za taką "zemstę" na nie mających wpływu na produckcję filmową pracownikach przybiłbym twoją mosznę do fotela i puściłbym od początku "Niewolnicę Isaurę".