Żeby nie było, że moje zalecenie jest bezpodstawne napiszę parę zdań....
po 1. Nie oglądam kinówek ( na dobre filmy chodzę do kina ) inne oglądam w jakości minimum dvd rip
Po 2. widziałem trailer tego filmu będąc w kinie na world word Z. Już po trailerze wiedziałem, że będzie gniot dla dzieci. Ale w życiu bym się nie spodziewał, że aż taki gniot ...
3. Fabuła ... ( o ile coś takiego w tym filmie istnieje ) żywcem zerżnięte z MIB i podobnych dużo lepszych filmów. Przypomina mi to twórczość studia asylum, tylko z większym nakładem finansowym ( tu są ciut lepsze efekty i aktorzy ) po za tym to dno dna i prawie wodorosty.
4. Napiszę tak ... fajerwerków się nie spodziewałem ale to co zobaczyłem strasznie mnie przygnębiło. Ani to komedia, ani SC-FI, ani nic ... akcja ? jeśli kogoś jara takie kino akcji to szczerze współczuje totalnemu braku gustu.
5. Dawno nie widziałem podobnego śmiecia z tak dużym nakładem finansowym. W USA nie ma kryzysu skoro jest siano na kręcenie takich rzeczy.
Co do twoich dwóch wypowiedzi, czyli:
1. To jak ty nie oglądasz klinówek a na "dobre" filmy twoim zdaniem chodzisz do kina to jest argument by tego filmu nie oglądać? Bo trochu idiotyczny ten niby argument!
I co do 4 i "współczuje totalnemu braku gustu", to co ty jesteś tym fachowcem wyznaczającym kto ma lub nie ma gustu? Ciekawe.