PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=325332}
6,0 67 tys. ocen
6,0 10 1 67434
4,7 16 krytyków
R.I.P.D. Agenci z zaświatów
powrót do forum filmu R.I.P.D. Agenci z zaświatów

Film,którego nie warto oglądać-słabe efekty specjalne.Głupia fabuła i na dodatek Bridges,którego
nie dało się słuchać.Rozumiem,że miał grać kowboja,a wyszedł mu upośledzony gość w
kapeluszu.Nie polecam.Ode mnie 2.

remik82

Faktycznie kiepsko. Obejrzałem na siłę. Ten akcent kowboja i grymas twarzy potwornie męczy oczy i uszy. Ale myślę, że 5/10 mogę wstawić. Być może dzieciakom się spodoba.

buczo85

Chyba jednak zawyżyłem. Oglądam właśnie końcówkę. 4/10 max

ocenił(a) film na 2
remik82

Zgadzam się w 100 % - gniot jakich mało. Bridgesa nie da sie w tym filmie oglądać a co dopiero słuchać. Jak w moim poście szkoda mi tylko Kevina Backona że zagrał w tym badziewnym filmie. Dodam że rzadko złoszczę się na filmy ale ten mnie dobił -tragedia. Na szczęście po nim oglądałem Wielki Gatsby - polecam film a szczególnie muzykę.

ocenił(a) film na 2
remik82

Jednym słowem MASAKRA!
Dawno nie oglądałam takiego gniota ;) I mam nadzieję, że NIGDY, NIGDY, NIGDY więcej nie natknę się na film tego poziomu! Zmarnowałam 2 godziny, a mogłam sobie pospać!

ocenił(a) film na 4
Camparis

Zobacz movie 43, to dopiero jest bieda :) Tylu znanych aktorów, a tu taka kaszana

ocenił(a) film na 5
remik82

Oceniłem równie słabo, dałem 5/10 bo efekty nawet mi się podobały. Tak poza tym to odgrzewany kotlet. Nie chce mi się wymieniać bo bym drugi scenariusz napisał :) Pozdrawiam:)

ocenił(a) film na 4
remik82

przeciez jeff jest tu królem, trzeba wyczuć autoironiczne podejście do tej roli. zabawne teksty, ZAJEBISTY akcent. film słaby, ale jeff szefuje.

enemski

film sie strasznie ciężko ogląda. ogólnie mało śmieszny. mało żadny właściwie. i tez jestem zdania że jedyne co jest ok to Bridges. No taka rola aktorów że coś kreują - on wykreował poprostu fajna postać na tle tego gniotu. żal też Bacona. Ostatnio po raz kolejny znowu oglądałam Footloose i sie znowu w nim zakochałam. a tutaj... a niech gra złe charaktery, ale chociaz w dobrych produkcjach.

ocenił(a) film na 2
enemski

mam szacunek dla Bridgesa za filmy z jego udziałem,ale ta kreacja to była jego najgorsza rola...nie wierzę,że swoja postać chciał aż tak oszpecić i przekoloryzować...miał zagrać kowboja i nie udało mu się...tak bywa...nie każdy aktor nadaję się do wszystkich rodzajów filmów.

ocenił(a) film na 1
remik82

Obejrzałem do końca tylko dlatego, że byłem w podrózy i nie miałem nic lepszego do roboty. Po skończonym seansie pomyślałem sobie "co ja właśnie k.... obejrzałem" i od razu zakodowałem sobie w głowie, że jak wrócę już do domu to dam w pełni zasłużone 1.