6,0 68 tys. ocen
6,0 10 1 67515
4,7 16 krytyków
R.I.P.D. Agenci z zaświatów
powrót do forum filmu R.I.P.D. Agenci z zaświatów

Jak można wpisywać komentarze skoro premierę film ma dziś . Idę do kina na ten film i dopiero
po seansie wpiszę swoją ocenę. Wypisywanie opinii na podstawie trailera jest zwyczajnie nie
uczciwe i dziecinne.

gepard02

Weź poprawkę na to że dziś jest polska premiera. W innych krajach film wyświetlany jest od polowy lipca i ktoś mógł go obejrzeć za granicą.

ocenił(a) film na 6
gepard02

Czekam na informację na temat tego filmu ;) Mam zamiar wybrać się jutro na niego ;pp!

ocenił(a) film na 4
natalkaa_21

Właśnie wróciłem z seansu i moja ogólna ocena jako średni. Lubię filmy typu x-men i porównując np efekty specjalne to tu jest przepaść. Postacie bardzo mocno " rysunkowe " tzn. mało realistyczne. Porównując do MIB to wszystkie postacie te komuterowe w MIB są w miarę realistyczne w R.I.P.D niestety wszystkie mocno komputerowe na wzór Hulka. Jeśli komuś to nie przeszkadza to film może być. Spodziewałem się trochę więcej. Sama fabuła nie nudzi i dość dużo się dzieje. ja byłem na 2 D i być może 3 D będzie miało lepszy efekt. Żona oceniła film jako fajny ja jako średni. Jesli chce ktoś spędzić na luzie popołudnie lub wieczór w kinie to można się na ten film wybrać.
Nie żałuję że byłem ale też nie zrobił film na mnie jakiegoś dużego wrażenia.