6,3 104 tys. ocen
6,3 10 1 103689
4,1 17 krytyków
RRRrrrr!!!
powrót do forum filmu RRRrrrr!!!

Kto ogląda takie filmy??? Albo jeszcze lepiej kto daje pieniądze na takie badziewie!!?? Przecież to woła o pomste do nieba!! jest to mój pierwszy film, który wyłączyłem po 10 minutach oglądania, bo po prostu nie da się tego gó*na oglądać!!

ocenił(a) film na 2
Martinesss

Zgadzam się w 100%, mam bardzo wyrafinowane poczucie humoru :P wiecie Monty Python i filmy gore, więc absurd nie jest mi obcy. Ale z tego badziewia ni cholera nic nie rozumiem, i możecie mnie za to nienawidzić!

Pachnie mi w tym filmie humorem z ekranizacji Asterixa który mimo iż moim zdaniem nie był wspólny z komiksem (humor oczywiście) to jednak można było Asterixa obejrzeć do końca. Tutaj nie dałem rady 30 mim i TheEnd.

użytkownik usunięty
seastian

więc Cię nienawidzę :PP haha, odważny. ;]
a tak serio, mnie osobiście i RRRrrrr!!!, i Monty Python bawią. i cóż, może to kwestia wszechstronności ;p

seastian

Zgadzam się, film jest po prostu b e z n a d z i e j n y . Może to kwestia poczucia humoru, jednak w tym wypadku zgadzam się absolutnie z autorem recenzji na filmwebie. To nie ma nic wspólnego z tym, czy ktoś jest sztywniakiem, czy też nie - ja np. zaśmiewałam się na "Asterixie i Obelixie (2)" czy "White Chicks", ale ten film jest tak absurdalny, z tak... dennymi i beznadziejnymi żartami, że po prostu brak słów do określenia tego :)

hordra

po prostu jestes czlowiekiem bez poczucia humoru idz lepiej poogladac krzyzakow albo potop

ocenił(a) film na 10
Martinesss

żal mi takich ludzi co tylko pie*dolą jak to im źle! ku*wica bierze. uśmiać się można, film miło się ogląda no ale znajdzie sie buractwo które przy każdym filmie pisze "dnooo"

ocenił(a) film na 1
Jules_

jak mozna sie przy tym usmiac, humor na poziomie przedszkolaka. to tak jak bys pierdnal i ktos by sie zaczal z tego smiac. 1/10, dla mnie tego filmu wogole nie powinno byc.

kiszom

"humor na poziomie przedszkolaka."

O czyli coś dla mnie XD

ocenił(a) film na 8
wolf8128

a ja osobiście podzielam pogląd obu Panów...

ocenił(a) film na 5
kiszom

Hahahahahahahahahaha, pierdłeś? Właśnie sobie to wyobraziłem i, hahahah, nie mogę się przestać śmiać!! :)))

kiszom

no to jestem na poziomie przedszkolaka, bo mnie to śmieszy. No błagam. Każdy lubi co innego, każdy ma inny gust po prostu. Po co tak od razu krytykować?:) Jednym się film nie podoba - no i pewnie! nikt nikogo nie zmusza do uwielbiania tego filmu :) Innym ten film zdecydowanie się spodobał no i bardzo fajnie :) Ja jestem w tej drugiej grupie, bo z głupiego humoru zawsze wyciągam coś "mądrego" :)
8/10

ocenił(a) film na 8
kiszom

"to tak jak bys pierdnal i ktos by sie zaczal z tego smiac"... porównanie absolutnie nie trafione... film jest genialny... od poczatku do konca, to jedna z najlepszych komedii jaką widziałem... niespodziewalem sie tego po francuzach... no i rewelacyjny polski dubbing :) i jest to absolutnie li tylko kwesta POCZUCIA HUMORU... sam uwielbiam angielski humor ale juz napewno nie bawia mnie filmy o żyganiu, sraniu i perdzeniu, takie jak "Jay and Silent Bob", który to film zmusilem sie obejrzec i pierwszy rozesmialem sie w polowie filmu i po chwili wcisnąłem Alt+f4... RRRrrr!!! nie jest o pierdzeniu - wypraszam sobie xD

Jules_

bo są ludzie i ludziska ja ogladalem film 2 albo 3 razy jest poprostu smieszny i wart polecenia ale nie dla sztywniakow

ocenił(a) film na 7
Martinesss

Wiesz, kino nie jest tylko dla ograniczonego typu odbiorców. Są ludzie którzy lubią taki typ humoru, a wręcz powiedzą, że nudzą się na filmach jakie ty lubisz. I tak się składa, że ja np, oglądałam ten film chyba z sześć razy i ani razu się nie nudziłam. Za każdym razem gdy go oglądałam zauważałam coś, czego nie dostrzegałam wcześniej i mam się z czego śmiać:) Zastanów się najpierw nad tym co wniesiesz swoją wypowiedzią, a dopiero potem się udzielaj. pozdrawiam:)

justys15_15

Mi się wydaje, że to może przez ten polski dubbing. Niektóre teksty naprawdę były kiczowate... W sumie nie mam szans na poznanie oryginału, więc nic nie poradzę: film średniawo mi się podobał.

ocenił(a) film na 8
Ameriel

eee, w jakim sęsie? hmm... coś kręcisz...

ocenił(a) film na 8
justys15_15

a dlaczego mówi się daj kurze palec to wsadzi dziób? xD

ocenił(a) film na 2
Martinesss

to prawda baaardzo słaby film, z 2/3 razy się może zaśmiałam, ale ogólnie jak na komedię to bardzo słaby- oczywiście opinia subiektywna. Lubię różne komedie np. "Głupi i głupszy" czy "Ace ventura" gdzie nie ma wyrafinowanego humoru, ale ten nie prezentuje żadnego humoru jak dla mnie...

Martinesss

Baznadziejne,na zadnej innej komedii sie tak nie wynudzilam jak na tej.

ocenił(a) film na 8
nadiiia_88

Genialna!!!Uwielbiam ten film :D

ocenił(a) film na 9
Martinesss

Zamknij się! ^^ To jest jedna z najlepszych komedii. A Ty czego oczekujesz od komedii? Lubisz się śmiać jak Shrek wyjątkowo głośno beknie lub pierdnie co?:>

ocenił(a) film na 5
Martinesss

Jak lubię czasem oglądać odmóżdżające komedia tak ta mi się nie bardzo podobało ;/
Taka jakaś nijaka.

ocenił(a) film na 10
Saori89

może temu ze jestes odmóżdżony :P

ocenił(a) film na 8
Saori89

to trzeba oglądać z dubbingiem, a nie lektorem

meret12

dokładnie. przykład jak rózne tłumaczenia diametrialnie zniemiają odczucia po filmie. jakby porównywać to film z lektroem to 4/10 a z dubbingiem 10/10. Nie wiem jak moze się komus ten film nie podobać (z dubbingiem oczywiście) nie znam osobiście osoby której ten film się nie podobał.

tak swoją drogą nie wiem czy zauwazyliście jak znaleźli "Kto" to się to blondas chyba sie jej pytał:
"-kto ty jesteś"
"-Kto"
i nagle zwiecha jak sie wymawia kto:D

ocenił(a) film na 7
Martinesss

do tego filmu trzeba po prostu podchodzić z dystansem, to jest "idiotyczna" komedia, która ma śmieszyć swoją głupota, trywialnym humorem i błahą fabułą,wręcz jej brakiem ;) Dla mnie było to kilkadziesiąt minut bólu przepony :D