6,3 104 tys. ocen
6,3 10 1 103689
4,1 18 krytyków
RRRrrrr!!!
powrót do forum filmu RRRrrrr!!!

przeciez to najlepsza komedia od czasu filmu "głupi głupszy" , a ja tu widze średnią 6,63... co to ma być!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) film na 9
szymoon3

Nie wiem. Bynajmniej dla mnie to najlepsza komedia jaką kiedykolwiek widziałam. Rozśmieszył mnie ten film po prostu do łez. Tak banalny że aż śmieszny. Rewelacyjna komedia!

ocenił(a) film na 10
Visca

Najlepszy film jaki w życiu widziałem, nie widziałem że by któro prawda y mu dorównał. No może ,,straszny film 4" kotry tez jest śmieszny ale nie jest taki dobry jak RRRrrrr!!!

ocenił(a) film na 1
szymoon3

He he niezła prowokacja. Tak naprawdę średnia powinna być dużo niższa.
Tego nie da się oglądać, chyba że po pijaku lub na prochach.

ocenił(a) film na 10
krzylo

to jest wogóle jakiś film, który byłby w stanie cię rozśmieszyć???

ocenił(a) film na 1
szymoon3

Np Seksmisja mnie śmieszy (przepraszam znawców że przyznaję się do jej oglądania)

ocenił(a) film na 7
szymoon3

Nie wiem... ale to moja ukochana komedia:D znam ją na pamięć chyba:D:D

ocenił(a) film na 3
szymoon3

Masakra, poziom żartu kiepski. Mimo, że ktoś może porównywać styl tego filmu do kultowych wręcz komedii Mela Brooksa to różnica jest kolosalna. Generalnie dotrwałem do końca bo zwykłem oglądać filmy w całości, w końcówce wybronił się u mnie z 1 na 3 bo parę razy się zaśmiałem nawet, ale generalnie słabiutkie. Wydaje się, że do tego typu filmów aktorstwo ma mniejsze znaczenie w stosunku do samych gagów, ale jak pokazuje ten tytuł to nieprawda. I pytam się jeszcze. Co w takim gniocie robi Depardieu ???? !!!!!

ocenił(a) film na 1
pawkna

Głupiego i głupszego nie uznałabym za arcydzieło.

ocenił(a) film na 10
Kinomaniaczka_

Dla mnie RRRrrrr jesy świetnym filmem. Zarty bardzo mi odpowiadaja, sa calkiem blyskotliwe i dosc typowe dla francuskich filmów:D

ocenił(a) film na 7
Karolcia_16

uwazam, ze aby smiac sie z "rrr..." trzeba zrozumieć ironię wszechobecną w tym filmie. Nie twierdze ze to arcydzieło ale na 7 w porywach 7,5 zasluguje

ocenił(a) film na 10
veiled

wersja z lektorem jest faktycznie gniotem....
ale wystarczy żeby ktoś włączył wersje z dubbingiem i juz jest to zupełnie inny film...wersja z lektorem, (ta która leciała na jedynce o 14), była faktycznie tragiczna. Szczerze mówiąc, chciałem obejrzeć sobie RRRrrr, poniewaz dawno tego filmu nie oglądałem, ale gdy usłyszałem żałosny lektor od razu zmieniłem kanał. Natomiast film z dubbingiem jest przezabawny :)

szymoon3

może właśnie dlatego ludzie tak słabo oceniają ten film bo widzieli w TV z lektorem... ja tam widziałem pl dubbing i daje 9/10 xD