6,3 104 tys. ocen
6,3 10 1 103689
4,1 18 krytyków
RRRrrrr!!!
powrót do forum filmu RRRrrrr!!!

Ten niby film jest okropny...Po prostu na mysl o nim bierze mnie obrzydzenia, zgadzam się z kolegą, który bardzo ładnymi epitetami określił ten syf....To jest po prostu odrażające.....Niby przeznaczony także dla dzieci, a cały "zbrodniciel" (fuj!) bije tak maczugą, że krew tryska na twarz......Bez komentarza.....Film ośmiesza ludzką inteligencję i oglądanie tego jest dziadostwa to strata cennego czasu...Przerwałem oglądanie po jakimś czasie, bo po prostu nie mogłem na to patrzeć.....Zainteresowani niech szanują swój czas i nie tykają tego łajna......

AlexCross

hehe ty chyba jestes 5 letnią dziewczynką jak cie to przeraża. Polecam Ichi the killer albo Martwica mózgu (Hostel i filmy w tym klimacie) boshe ....walenie maczugą cie obrzydza...wex...film jest zajebisty...jedna z najlepszych komedii i pokazane jest tez to ze wtedy ludzie nie rozumieli po co zabijac.
Jak cie to przeraza to obejrzyj reksia albo Bolka i Lolka tylko uwazaj...nie patrz na reksia bo to krwiorzerczy potwór
RRRrrrr - już uciekłeś??

użytkownik usunięty
AlexCross

Sama jesteś chora i obrzydliwa!!! Nie znasz się. Jak się boisz bicia maczugą i tego że krew tryska, to muszę ci polecić "Kill Bill"
PS. Ja swój czas szanuję, a łąjno to ty :)

ocenił(a) film na 1

współczuję waszym dzieciom.......Pozdr......