Wczoraj w kinie widziałem zwiastun tego filmu :) oczywiście po polsku. Uważam, że ten film będzie super. Już po samej zapowiedzi widać, że jest sie z czego śmiać :) np. jak grają jakimś zwierzątkiem w siatkówkę :)
ja dziś widziałam zwiatun tego filmu i zgadzam sie z twoim zdaniem. Zapowiada się nowa francuska komedia, a one sa wg njelepsze. Chociaż szczerze mówiąc zwiastun teo filmu i tak przebil zwiastun spidermena2
Ja też już widziałam zwiastun, dokłądnie przed oglądaniem w kinie innej francuskiej komedii - "Zostaję". I wiecie co...tak sobie myslę, że RRrrrr będzie mało popularne. Bo ludzie bardziej lubią się zachwycać komediami amerykańskimi
NIeprawda!,ja naprzykłoad nie !.I kochanie powirem Ci więcej
wolę polskie komedie,choć na niektórych trzeba by płakać,bo
pokazują nasze tradycyjne wady narodowe.I jeszcze jedno!,urodziłem
się Polakiem,jestem nim,i umrę jako Polak.Idiotyzmy rodem z Holliwod
mnie nie interesują,o filmy Bergmana,Feliniego i nasze Polskie!
Zakochany w Polsce i Polkach i Polakach!
pozdrawiam Cię
niustępliwy do końca
petrakwap!
NIeprawda!,ja naprzykłoad nie !.I kochanie powirem Ci więcej
wolę polskie komedie,choć na niektórych trzeba by płakać,bo
pokazują nasze tradycyjne wady narodowe.I jeszcze jedno!,urodziłem
się Polakiem,jestem nim,i umrę jako Polak.Idiotyzmy rodem z Holliwod
mnie nie interesują,o filmy Bergmana,Feliniego i nasze Polskie!
Zakochany w Polsce i Polkach i Polakach!
pozdrawiam Cię
niustępliwy do końca
petrakwap!
Asterix i Obelix: Misja Kleopatra jest boskie! A co do RRRrrrr, to jeśli widzieliście zwiastuny, może wiecie też czy nad polskim dubblingiem, jak w Asterixie, pracował Bartosz Wierzbięta?
"ja już widziałam film jest super śmieszny!polecam !rrrrrrrrrr"
Sie zastanawiam kto to mogl napisac. Chyba ktos bez intelektu...
P.S. Wiedzialem, ze szympansy moga uzywac komputerow, ale zeby po polsku umialy pisac to dla mnie nowosc.
"ja już widziałam film jest super śmieszny!polecam !rrrrrrrrrr
Sie zastanawiam kto to mogl napisac. Chyba ktos bez intelektu...
P.S. Wiedzialem, ze szympansy moga uzywac komputerow, ale zeby po polsku umialy pisac to dla mnie nowosc."-
-Jak ktoś pisze tak tanie i prymitywne "Żarty" to nie wiem, jak może sie czepiać prymitywnych i według mnie śmiesznych żartów w filmie "RRRrrr". Chyba że sa dla niego zbyt mądre i zarty na poziomie "Nie wiedziałem, że szympansy umieją pisać po polsku" są na poziomie 7-latków. Nie chce mi sie nawet myśleć o takich głąbach.... :/
Film jest bardzo fajny i zabawny. Polecam, chociaz "Asterix i Obelix misja Kleopatra" bardziej mi sie podobalo :)