6,3 104 tys. ocen
6,3 10 1 103688
4,1 17 krytyków
RRRrrrr!!!
powrót do forum filmu RRRrrrr!!!

Zemsta

ocenił(a) film na 1

Musiałem wejść tu i dać 1/10, żeby odreagować po traumie jaką był dla mnie ten film. Jedyny film, z którego wyszedłem z kina. I jeszcze ten dubbing... Boże... co za koszmar...

run_forrest

idź w pizdu i sie powieś. Film z lektorem był do bani a dubbing był rewelacyjny.

Li_Mu_Bai

Ej no nie ma co na kolesia wyzywać! ;) Każdy ma swój gust i prawo do własnego zdania! Szanujmy to... :)

Ale jeśli chodzi o mnie to dzięki temu filmowi (oczywiście mówię o wersji z dubbingiem) nigdy już nie postawię innej komedii maksymalnej noty... Po prostu żadna komedia nie może się równać z tym tak fantastycznie głupim i idiotycznym ale przez to jak śmiesznym filmem!!! :D

Film jest tak odjechany, że mimo że oglądałem już parę razy to zawsze choć wiem co za chwile będzie to i tak się śmieje... A teksty i gra aktorska - po prostu świetne (Wódz normalnie rządzi!) ;P

A chyba najważniejsze to rewelacyjny dubbing! Nigdy nie lubiłem filmów z dubbingiem, ale w tym przypadku dubbing jest jak wiatr dla żaglowca. Daje duszę i cały urok temu filmowi! Po prostu główna zaleta filmu.

Za to wszystko 10/10 - Arcydzieło pod każdym względem!

Pozdrawiam!

Przeemek

No własnie kilego^^ skoro załozyciela tego tematu nie śmieszy ten film to po co ma się dłużej męczyć na typ ziemskim padole:)

swoja drogą to trochę boli mnie ta recenzja, która krzywdzi ten film aż niemiło.

Li_Mu_Bai

Jeden z najgłupszych filmów pełnometrażowych w historii kina. Wyczekałem do końca tylko dlatego, że taką mam zasadę, że jak już coś włączam i oceniam to oglądam do końca, ale to naprawdę było trudne. Nie wiem kto daje pieniądze na takie filmy, to był istny koszmar oglądać ten film. Naprawdę zniesmaczył mnie on po prostu swoją "dennością" i pustką jaka w nim drzemie. TRAGEDIA TRAGEDIA TRAGEDIA. W pełni zasłużone 0/10. Do kolegi wyżej od razu piszę zanim zacznie mnie wyzywać, że nie musisz tego robić bo i tak nigdy tu już więcej na forum tego filmu nie zajrzę.