Zauwazylem juz jakis czas temu ze ten film podoba sie ludzia ktorzy "maja" poczucie humoru, zazwyczaj sa to dusze towarzystwa lub osoby uchodzace za smieszkow i dowcipnisiow. Wiec jesli ogladales choc raz i uwazasz ze to kicz to znaczy ze brakuje ci tego czegos. Sam natomiast nie mam tego czegos do takich filmow jak np "MUllholland drive" czy "Donnie Darco" - dla mnie te filmy sa zbyt pogmatfane, i ich nie pojmuje, czyli glupie. Ale to juz inna historia ...
A ja na ten przykład mogę powiedzieć, że nie jestem duszą towarzystwa, ani nie uważam się za jakiegoś dowcipnisia, ale sądzę, że "RRRrrrr!!!" to naprawdę dobra produkcja i rozśmieszyłą mnie do łez. Zaś filmy typu "Donnie Darko" (który jest jednym z moich ulubionych filmów zresztą), również bardzo lubię. Pozdrawiam.
jakieś dziwne obserwacje prowadzisz. Ja podobnie jak przedmówca byłam zachwycona tą komedią i chętnie zobaczę ją jeszcze raz, a mimo to wspomniany Mulholland Dr. jest jednym z moich ulubionych filmów.
Generalnie to czy film nam się podoba czy nie, nie zależy tylko od psychiki ale przede wszystkim od nastawienia do tego co oglądasz.