6,3 104 tys. ocen
6,3 10 1 103688
4,1 17 krytyków
RRRrrrr!!!
powrót do forum filmu RRRrrrr!!!

Zauwazylem juz jakis czas temu ze ten film podoba sie ludzia ktorzy "maja" poczucie humoru, zazwyczaj sa to dusze towarzystwa lub osoby uchodzace za smieszkow i dowcipnisiow. Wiec jesli ogladales choc raz i uwazasz ze to kicz to znaczy ze brakuje ci tego czegos. Sam natomiast nie mam tego czegos do takich filmow jak np "MUllholland drive" czy "Donnie Darco" - dla mnie te filmy sa zbyt pogmatfane, i ich nie pojmuje, czyli glupie. Ale to juz inna historia ...

ocenił(a) film na 8
billy83

A ja na ten przykład mogę powiedzieć, że nie jestem duszą towarzystwa, ani nie uważam się za jakiegoś dowcipnisia, ale sądzę, że "RRRrrrr!!!" to naprawdę dobra produkcja i rozśmieszyłą mnie do łez. Zaś filmy typu "Donnie Darko" (który jest jednym z moich ulubionych filmów zresztą), również bardzo lubię. Pozdrawiam.

billy83

jakieś dziwne obserwacje prowadzisz. Ja podobnie jak przedmówca byłam zachwycona tą komedią i chętnie zobaczę ją jeszcze raz, a mimo to wspomniany Mulholland Dr. jest jednym z moich ulubionych filmów.
Generalnie to czy film nam się podoba czy nie, nie zależy tylko od psychiki ale przede wszystkim od nastawienia do tego co oglądasz.