Raj: miłość

Paradies: Liebe
2012
6,5 12 tys. ocen
6,5 10 1 12275
7,2 21 krytyków
Raj: miłość
powrót do forum filmu Raj: miłość

Nikomu nie przeszkadza Seks w Wielkim Mieście, a wszystkim przeszkadza seks w Kenii.
O co chodzi?
Nie rozumiem, czy koniecznie trzeba się wcinać w to, kto z kim śpi? A niech śpi, jego wola, jego pieniądze, jego wakacje i jego prywatna sprawa. Wszyscy oburzeni to może
święci? Mam to w poważaniu kto z kim w filmach albo gdziekolwiek się bzyka, jak są dorośli to ich sprawa, co robią, jak płacą czy biorą kasę to też ich sprawa, najwyżej skarbówka może im się dochrzanić do konta, ale w Kenii to chyba nie za bardzo :)

Mnie nie oburzają żadne informacje związane z filmem, ale oburza mnie poziom oburzenia komentujących poprzednio film, bo świadczy on ni mniej ni więcej tylko o:
1. nieznajomości tematu - a jak się nie wie, o czym się mówi, to lepiej buzi nie otwierać
2. o porażającej mocą i energią dulszczyźnie tego kraju i jego narodu - gdyby taka moc i energia były np. włożone w wykształcenie, to by było COŚ
3. o nieludzkiej chęci dopasowania wszystkiego i wszystkich do swojego obrazka, który ma przypominać kolorową historyjkę z gumy do żucia, bo inaczej sąsiedzi i wszyscy
przyjaciele królika się obrażą

A wtedy to dopiero jest pięknie - pop corn i coca cola albo mecz, browar i zadyma

ocenił(a) film na 10
sahara_filmweb

Hihi, co prawda nie oglądam Seksu w wielkim mieście, ale jest coś co łączy oba te filmy, w jednym i drugim grają bardzo brzydkie kobiety;p No ja też tak uważam, że skoro ktoś np lubi pieprzyć dzieci, to okey, jeśli są dzieci których rodzice wysyłają na ulicę, to okey, biznes musi się kręcić, co z tego, że jest w tym coś obrzydliwego, skoro człowiek musi się wyżyć, ale właśnie to mnie intryguje, czy człowiek musi się wyżyć, czy musi się spuszczać, czy musi szukać sobie obiektów pożądania? Odpowiedź: Musi. Ale ja to mam w dupie.

mariouszek

Chyba mnie nie zrozumiałeś
po pierwsze - „skoro ktoś np lubi pieprzyć dzieci, to okey” - otóż to jest qrevsko daleko od okej - skoro ktoś to lubi jest zbokiem i kryminalistą i jego miejsce jest w lecznicy albo w pierdlu
po drugie - „jeśli są dzieci których rodzice wysyłają na ulicę, to okey, biznes musi się kręcić” - otóż nie okey - tacy rodzice kwalifikują się jak powyżej
po trzecie - sprowadzanie człowieka do spuszczania to chyba jednak przejęzyczenie...

ocenił(a) film na 10
sahara_filmweb

tak? ale przecież każdy chce się spuścić nie ważne w co...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem