Odradzam kazdemu z calego serca - ten film to nieporozumienie!
Nawet ani razu sie nie zaśmiałam, tak drętwy film, ze gdybym byla na nim w kinie to bym wyszla, a tak obejrzalam go w domowym zaciszu i moglam sobie robic przerwy na herbatke. Obejrzalam kupe komedii - ale tak beznadziejnej jak ta - NIE
A ja każdemu polecam, bardzo sympatyczny film. Obejrzałem wiele komedii i akurat co do tej nie mam zastrzeżeń - żarty na poziomie, wszystko fajnie wkomponowane, przyjemnie się ogląda. No końcu bardzo fajne przesłanie. Jednak kto wiedzie nie udane życie rodzinne może mu się nie spodobać :P.
Potwierdzam, zerowa akcja. Nie wiem jaki ma ten film związek z gatunkiem: komedia. Zdecydowanie odradzam
Przed chwila obejrzlem ten film i moge tylko powiedziec, ze to byly bardzo mile 2 godziny. Dziwi mnie bardzo dlaczego ten film ma tak niska srednia... Film jest bardzo przyjemny z humorem na poziomie. Goraco polecam.
Ja sie nie wynudzilem - mile spedzone 2h inteligenty humor, ladne krajobrazy zdecydowanie POLECAM wszystkim ktorzy nie gustuja w komediach a'la American Pie
humor na poziomie? przepraszam bardzo, ale bylby humor na poziomie gdyby nie pare scen. Scena z husteczka uwazam ze nie byla na poziomie gdzie pokazuja ze facet ma sie masturbowac do lali z okladki gdy jego zona w tym czasie bierze prysznic. Zart na poziomie American Pie. Nastepny numer ze wzwodem? Zarty na poziomie to komedie z Marylin Monroe, ktore zreszta nie cierpie. Film oceniam bardzo nisko bo jest 'bez jaj', kompletnie smutny, z wymuszonym na koncu filmu podsumowaniem, puenta. Zgadzam sie z toba, ze moglo to byc dla ciebie 2 mile godziny ogladania. Dla mnie to byly 2 godziny rozczarowania.
Jak dla mnie 4/10 - zapowiadał się ciekawy film, a był... No właśnie, poniżej oczekiwań. 4 daję tylko ze względu na Jeana Reno.