Raj dla par

Couples Retreat
2009
5,7 40 tys. ocen
5,7 10 1 39646
3,8 8 krytyków
Raj dla par
powrót do forum filmu Raj dla par

Zabawna komedia jakich wiele.

ocenił(a) film na 7
CupOfCoffee

Początek całkiem niezły (całe kino naprawdę płąkało ze śmiechu przez pierwsze 30-40 minut). Niestety od połowy robi się z tego filmu klasyczna holywoodzka mdława komedia romantyczna z tragicznym finałem (tak nudnym i przewidywalnym, że miałem ochotę opuścić salę kinową przed końcem). Daję 7/10 za świetny początek filmu :)

ocenił(a) film na 7
Sad_Man

mi również poczatek sie podobał. potem film robi sie przewidywalny i w pewnych momentach nudny...wymiata mały gostek w 'toalecie' rotfl

Sad_Man

Zgadzam sie w 100% Przy pierwszej polowie filmu myslalem ze wreszcie jakas super komedia, ale juz ta druga polowka. Chyba rezyser odlozyl komedie juz na bok... albo zrozumial ze komedia romantyczna, to pierwsza polowa to komedia a druga to romantyczna ;)

ocenił(a) film na 6
zxcvw

Dokładnie typowa komedia jakich pełno na dzisiejszym ryku. Takie komedie są potrzebne na dni gdzie ma się ochotę na luźny filmik przy piwie gdzie nie musimy zbytnio myśleć nad fabułą ale to tylko na dvd na kino szkoda gotówki.

ruski20

Nie ma złe :) rozkręca sie po przyjeździe na wyspe :P

Sad_Man

Przepraszam, w którym momencie ktoś płakał ze śmiechu w sali kinowej?

jakwit10

chocby w momencie JOGI z Salvadorem :):D chyba najlepsza czesc filmu !

ocenił(a) film na 7
jakwit10

Wiem, ze żart płytki, ale wszelkie sceny z młodszym synem są świetne (zwłaszcza scena w sklepie z wyposażeniem łazienek.

ocenił(a) film na 5
CupOfCoffee

Komedia dobra na sobotni wieczór w zaciszu domowym, mnie osobiście bardzo się podobała :)