PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=9063}

Rambo: Pierwsza krew

First Blood
1982
7,4 146 tys. ocen
7,4 10 1 146208
7,5 48 krytyków
Rambo: Pierwsza krew
powrót do forum filmu Rambo: Pierwsza krew

http://www.filmweb.pl/user/dominik1989/blog

ocenił(a) film na 10
dominik1989

Obejrzę z pewnością

ocenił(a) film na 10
Walka_dalej_trwa

prawdopodobnie dadzą 3 cześci bo po tygodniu 19 maja będzie 2 a prawdopodobnie 26 dadzą 3

ocenił(a) film na 10
dominik1989

No i klawo. Byleby nie puszczali "Johna Rambo" bo tyle razy już go puszczali w TV szczególnie na Polsacie że rzygać mi się chce.

ocenił(a) film na 10
Walka_dalej_trwa

To tylko na polsacie puszczają .

ocenił(a) film na 10
dominik1989

Nie na TVP1 też parę razy puszczali. Ale ta część to już słabe popłuczyny z trzech bardzo dobrych części.

ocenił(a) film na 10
Walka_dalej_trwa

To dziwne, bo ja nigdy nie widziałem w TVP najnowszej części, więc nie mogli dawać, bo bym o tym wiedział. MI się tam podobało jak wszystkie filmy ze Stallonem.
p.s pewnie po pijaku oglądałeś i pomyliłeś Polsat z TVP1 zdarza się. Bo ja widziałem parę razy, ale na Polsacie.

ocenił(a) film na 10
Walka_dalej_trwa

Z ciekawości wpisałem John Rambo TVP1 i wyskoczyło tylko, że na Polsacie dawali a na TVP1 tylko wielką 3. A pyzatym jakby dawali to bym o tym wiedział, bo ja, co tydzień patrzę w programie, co będzie ze Stallonem.

ocenił(a) film na 10
dominik1989

Z tego co się orientuje to TVP ma prawa tylko do Rambo I-III. W ostatnich latach jak emitowali to tylko trzy części. Natomiast Polsat od kilku lat (zazwyczaj na wiosnę) emituję Johna Rambo.

ocenił(a) film na 10
bozo777

No i mam potwierdzenie. Tak to jest jak się ogląda telewizje po alkoholu to programy się mieszają.

użytkownik usunięty
dominik1989

To świetna wiadomość. Nie oglądałem ani jednej części, a bez reklam obejrzę z miłą chęcią.