Ludzie zle podchodza do tego filmu, moim zdaniem swietna adaptacja ksiazki chociaz szkoda ze SLy nie zginal w ksiazce tak bylo i gdyby tak bylo rowniez w filmie nie bylibysmy zmuszeni meczyc sie na 2 i 3 czesci bleee a ma byc 4 podobno
Nie czytałem książki ale powiem tak gdy po raz pierwszy widziałem ten film miałem przeczucie że w ostatniej potyczce na posterunku szeryf zastrzeli Rambo albo zrobią to te żołnierzyki stojące przed posterunkiem i myślę że to by było fatalne zakończenie - gośc walczył za swój kraj potem go pobili na zadupowiu o którym nikt nie słyszał a gdy się bronił to go zabili - zupełny bezsens by był - myślę że cała trylogia jest dobra - ale mam jedną nadzieję słysząłem że Stalone ma zamiar kręcic 4 częśc Rambo - mam nadzieję że nie popsuje tego - bo z Terminatorem 3 Bunt maszyn to np nie wyszło Arniemu i mam nadzieję że Sylwek nie pujdzie w jego ślady.
No wlasnie cholera jesli to zrobi to mysle ze popsuje ja czytalem zeby nie sklamac chyba w stopklatce niby recenzje z nowego Rambo i jest t6am m.in ze Johny sie ozenil z Afganka jakas i urodzil mu sie synek i w pewnym momencie zostal wezwamy zeby uratowac Ameryke przed OSoama ktory porwal ambasade amerykanska czy cos takiego i Johny ma uwolnic zakladnikow a zeby bylo smieszniej porywaczem glownym jest .... Jego syn . i To nie bedzie lipa straszna ??? na moje ogromna wielka zreszta juz 3 czesc byla bardzo nagieta druga jeszcze nie az tak w sumie chyba z drugiej czesci Johny jest najbardziej znany a co do tego zakonczenia to uwazam ze by bylo lepsze gdyby zginal przynajmniej by SLy w wieku prawie 60 lat nie wpadl na pomysl krecic takiej zenady. Chociaz w sumie to chyba dobrze ze nie zginal bo znajac teraz tendencje Hollywod to nakrecili by film " Rambo - Poczatek " tak jak z Egzorcysta, Batmane teraz Supermenem nawet