PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=543592}
6,3 5,2 tys. ocen
6,3 10 1 5151
7,5 2 krytyków
Rampage: Szaleństwo
powrót do forum filmu Rampage: Szaleństwo

dobry w koncu czy nie ten film bo piszecie w caly swiat , zamierzam obejrzec warto czy strata czasu, bo po recenzji zapowiada sie ciekawie

michal_kaluzynski

Co Ci po cudzych opiniach? Obejrzyj cały albo chociaż kawałek jeśli nie dotrwasz do końca i wyrób sobie własną. Arcydzieło dla jednego może być gniotem dla drugiego. Moja opinia: Boll zrobił naprawdę przyzwoity film, przynajmniej na tle kilku innch swoich produkcji które obejrzałem. Gdyby nie Michael Pare w obsadzie to nawet bym nie podejrzewał, że Uwe maczał w tym palce.

ocenił(a) film na 9
michal_kaluzynski

powiem Ci krótko ... dobry :)

ocenił(a) film na 8
michal_kaluzynski

Jeśli jeszcze nie podjąłeś decyzji co do obejrzenia tego filmu a moja ocena może ci w tym pomóc to czytaj dalej. Przedstawia on historie która może się przytrafić każdemu z nas. Przez jego pierwszą część odbierałem treść jako raczej nie powodującą u mnie większego zaciekawienia. Zmieniało się to jednak z każdą kolejną minutą kiedy uświadamiałem sobie czym tak naprawdę jest świat postrzegany przez bohatera. Świat i jego nieustające przemiany, doprowadziły do tragedii która wydarzyła się tego pamiętnego dnia. Kto wie co siedzi w umysłach osób mieszkających w sąsiedztwie, w naszym bloku, mieszkaniu. Psychika ludzka mimo iż jest badana od wielu lat nigdy tak naprawdę nie zostanie do końca okiełznana nawet przez wybitnych specjalistów. Film pobudza wyobraźnie i wg mnie jest godny polecenia.

Hardstyle_Lover

spoko dzieki pozdro