PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=7738}

Raport mniejszości

Minority Report
2002
7,3 232 tys. ocen
7,3 10 1 232367
7,2 62 krytyków
Raport mniejszości
powrót do forum filmu Raport mniejszości

Jak w temacie. Skąd Lemar wiedział, że jasnowidze tego nie zobaczą? Chodziło o to, że bez Agaty bliźniacy tego nie zobaczą? Przecież wtedy Agata powinna to zobaczyć będąc z Andertonem. Bez sensu

ocenił(a) film na 9
kopaczu5

Hmm, mówili w któryms momencie że bez Agathy bliźniacy są bezradni, bo jej dar jest najsilniejszy. Sama Agatha pewnie nie widziała tego, bo była bez nich... W tym filmie jest parę nieścisłości, nie przeszkadzaja chyba jednak w oglądaniu? Tu i tak jest klimat najważniejszy...

Sqrchybyk

trzeba bylo uwazniej ogladac film
na poczatku jak Colin Farell sie pyta czemu jasnowidze nie przewiduja samobojstw
to Tom Cruise wyjasnia wyraznie,ze przewiduja tylko morderstwa a Lamar popelnil samobojstwo
pozdrawiam

ocenił(a) film na 8
monsieur_dawid

Trzeba uważniej czytać, bo twórcy tematu nie o to chodziło. Chodziło o zabicie Colina Farrella (Witwer) przez Maxa von Sydowa (Lamar).

A Moja odpowiedź:
Agata może i to widziała, ale co z tego jeśli nie było to zarejestrowane? Ponadto potrzeba całej trójki do ścisłego rejestru z większą ilością danych by kogoś powstrzymać / aresztować. Sama Agata jest niepełnowartościowa, tak jak bliźniacy bez niej.

Sqrchybyk

Nieścisłości...!!!!!!!!!!!!?????????? Wszystkie filmy o przenoszeniu w czasie i o przewidywaniu przyszłości są nielogiczne. Scenariuszowo cały film kulał. Weźże daj spokój.

ocenił(a) film na 9
Shadow_dawnego_gggggggg

Toż napisałem przecież, że owe nieścisłości nie przeszkadzają w oglądaniu, prawda?

Poza tym proszę:

https://allegro.pl/oferta/polski-super-mocny-szpadel-na-meta lowej-rur-ostry-9401919266?utm_feed=aa34192d-eee2-4419-9a9a- de66b9dfae24&utm_term=test&utm_source=google&utm_medium=cpc& utm_campaign=_dio_ogrod-narzedzia_pla_pmax&ev_campaign_id=18 447276659&gclid=EAIaIQobChMI_8OTjvqm_QIV-wuiAx0lzQwNEAQYBSAB EgLYe_D_BwE

Przyda ci się przy odkopywaniu kolejnych przedpotopowych komentarzy...

ocenił(a) film na 10
kopaczu5

Gdy John porwał Agatę, zdążył jeszcze spuścić wodę w basenie jasnowidzów. Wydaje mi się, że kiedy Lamar zabijał Witwera to basen nie był jeszcze do końca wypełniony, a i być może nie zdążyli wszystkiego przywrócić do "działania".